TAROM, în cazul Mădălinei Mezei: Litigiul s-a stins ca urmare a achitării integrale a debitului

Adrian, 28 iun.. 2019

Reprezentanții TAROM au anunțat, vineri, că litigiul Mădălinei Mezei, director general al companiei aeriene, a fost stins pentru că debitele au fost achitate integral. Aceștia au răspuns la comentariile legate de coincidența numirii Mădălinei Mezei la conducerea TAROM și renunțarea la judecată.

”Urmare a unei decizii emise de către Curtea de Conturi a României, auditorii Curţii de Conturi au dispus Companiei TAROM măsuri de remediere a unor situaţii constatate, printre care şi recuperarea unor sume de bani de la salariaţi prin intentarea unor acţiuni în instanţă. Anumite litigii s-au stins prin depunerea în instanţă de către TAROM, a cererii de renunţare la judecată ca urmare a achitării integrale sau parţiale a presupusului debit”, au afirmat reprezentanții TAROM într-un comunicat remis, vineri, MEDIAFAX.

În categoria litigiilor finalizate ca urmare a achitării integrale a debitelor se încadrează și procesele Mădălinei Mezei, care s-au stins concomitent cu numirea acesteia ca director general al TAROM.

”În această categorie se încadrează şi doamna Madalina Daniela Mezei -Directorul General al Companiei TAROM, care a semnat angajament de plată în acest sens”, mai explică cei de la TAROM în comunicat.

După ce Mădălina Mezei a fost numită în 19 iunie la șefia TAROM, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia în aceeași zi, litigiile pe care ea și soțul ei, Laurențiu Mezei, le aveau de disputat cu agenția, fuseseră stinse.

← Close