TAROM anunță că va achiziționa 2 avioane noi și 27 de aernovave până în 2020

Adrian, 25 mart.. 2018

Flota TAROM se va îmbogăţi în lunile următoare cu două noi aeronave, a declarat, duminică, pentru AGERPRES, directorul general al companiei, Wolff Werner – Wilhelm.

„Le avem în programul de guvernare. Eu spun că în următoarele luni vom avea deja primele aeronave venite în ţară. Pe moment, două (aeronave vin – n. r.), după aceea restul ce se concretizează pentru că acum am închis o licitaţie care se va concretiza în cifre”, a afirmat, la Iaşi, Wolff Werner – Wilhelm.

Reînnoirea de urgenţă a flotei TAROM prin achiziţionarea în leasing a unui număr de 27 de aeronave moderne şi deschiderea de noi rute zonale sau unele de lung curier înspre America sau Asia se află printre măsurile menite a repune compania în elita „ambasadorilor României”, potrivit noului Program de guvernare 2018 – 2020, publicat în ianuarie.

De asemenea, este prevăzută realizarea de urgenţă a unei evaluări riguroase a personalului companiei, dar şi atragerea unui număr cât mai mare de pasageri, repoziţionând TAROM ca lider zonal.

Reînnoirea de urgenţă a flotei TAROM prin achiziţionarea în rate (leasing) a 27 de aeronave moderne cu un consum scăzut de combustibil şi poluare fonică cât mai redusă, în perioada 2018 – 2020, uniformizarea flotei de avioane, care ar reduce mult cheltuielile de mentenanţă şi readucerea departamentului tehnic la acele cote europene şi internaţionale de a asigura mentenanţă atât pentru compania TAROM, cât şi pentru alte companii din zonă, sunt măsuri prevăzute de guvernanţi pentru redresarea companiei naţionale de transport aerian.

Compania TAROM lansează duminică cursa Iaşi – Timişoara, cu o frecvenţă de operare de 4 zboruri dus-întors pe săptămână, la preţuri care pornesc de la 20 de euro cu toate taxele incluse.

← Close