Sute de bilete anulate de British Airways către Dubai și Tel Aviv

Andrei Beldiman, 20 iun.. 2018

Sute de bilete anulate de British Airways după ce au fost vândute la prețuri prea mici. Greșeala a afectat pasagerii care se pregăteau să viziteze Dubai și Tel Aviv.

Compania aeriană British Airways a anulat sute de bilete de avion vândute la doar £200, către Dubai și Tel Aviv.

Cauza greșelii a fost o eroare a sistemului de rezervări al companiei aeriene englezești.

Pasagerii au pus ochii pe ofertele foarte bune promovate de diverse agenții de turism. În foarte scurt timp sute de bilete către Dubai și Tel Aviv au fost cumpărate. Prețul inițial era de doar 200 lire sterline, aproximativ 1060ron.

Citiți și Zburați pe noua rută Wizz Air Sibiu – Tel Aviv.

Din păcate pentru ei, legal vorbind, compania aeriană nu este obligată să-și onoreze greșeala.

Cu toate acestea cei care au scos banii din buzunar nu îi vor pierde. British Airways i-a contactat pe toți cei afectați pentru a le înapoia suma întreagă.

Un reprezentant al companiei aeriene a declarat pentru Mirror Online:

“Am contactat numărul mic de agenți de voiaj care au putut accesa tariful incorect pentru o scurtă perioadă în care era disponibil pentru a-i sfătui și a-și cere scuze. Rambursăm integral biletele care au fost rezervate.”

Planurile de vacanță ale turiștilor au fost afectate.

Din nefericire, acest lucru va distruge planurile de vacanță ale turiștilor, mai ales dacă au început deja să facă rezervări pentru hoteluri și atracții.

Vestea bună pentru turiști este că nu e imposibil să găsească zboruri ieftine către Dubai, chiar dacă s-ar putea să plătească mai mult de 200 de lire sterline pentru un bilet.

Citiți și Dubai Pass – prețuri reduse la cele mai mari atracții din Dubai

O sursă bună pentru bilete de avion ieftine este Skyscanner, cu prețuri care încep de la £251 pentru zboruri directe și cu escală de la o serie de aeroporturi din Marea Britanie.

Este, de asemenea, de bun augur pentru doritori să țină ochii pe Emirates. Compania aeriană are adesea reduceri și oferte de zboruri către Dubai.

Nu în ultimul rând cei interesați pot căuta în continuare zboruri cu British Airways. Prețul pentru cele de întoarcere încep de la £317.

← Close