Rute noi Wizz Air – Marrakesh, începând din această toamnă

Andrei Beldiman, 20 iun.. 2018

O nouă destinație de vacanță va fi accesibilă din această toamnă. Descoperiți rute noi Wizz Air – Marrakesh.

Wizz Air este una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul companiilor low-cost din Europa Centrală și de Est. Wizz Air anunță deschiderea celei mai noi destinații de vacanță, Marrakech în Maroc, disponibilă din Polonia și Lituania.

Cu începere din octombrie 2018, WIZZ va oferi în sezonul de iarnă două noi servicii spre Marrakech din Varșovia, Polonia și Vilnius, Lituania.

Noile zboruri, operate de două ori pe săptămână, sunt singurele conexiuni directe. Sunt disponibile acum de la un preț de doar 29,99 EUR (un singur segment, toate taxele incluse și bagaj de cabină). Biletele se află deja la vânzare și pot fi rezervate pe wizzair.com sau prin aplicația WIZZ.

Marrakech este unul dintre cele mai mari și populare orașe din Maroc, aflat la poalele munților Atlas. Orașul este o destinație de vacanță plină de culoare, cu peisaje frumoase, piețe tradiționale numite souks și bucătărie rafinată.

Citiți și Aventurile prin care ai trecut te pot ajuta să câștigi o excursie cu Wizz Air

Noua destinație anunțată este al doilea oraș marocan disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 142 de destinații către 44 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

Compania aeriană și-a început operațiunile din Maroc în 2017 din Agadir.

În momentul de față oferă 7 rute spre Maroc din 5 orașe din Ungaria, Lituania și Polonia.
De la primul zbor spre Maroc, tarifele reduse ale WIZZ au stimulat industria turismului local. Mai mult de 75 mii de turiști au fost transportați pe rutele sale.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară:

„Pe măsură ce continuăm să ne extindem, astăzi suntem încântați să anunțăm încă o destinație unică în rețeaua WIZZ. Oferim pentru prima dată oportunitatea turiștilor din Vilnius și Varșovia de a vizita popularul oraș Marrakech. Prețurile noastre cu adevărat accesibile sunt disponibile de la 29,99 EUR, creând oportunități deosebite pentru clienții noștri de a descoperi bogata cultură a Marocului, clădiri spectaculoase și o bucătărie excelentă.”

Citiți și Rute noi Wizz Air și prețuri de la 69RON pe segment

Rachid Hamzaoui, Moroccan National Tourist Office CEO completează:

„Suntem foarte încântați de dezvoltarea Wizz Air din Maroc. Împreună am ajuns la o relație remarcabilă care ne-a ajutat să conectăm Agadir, apoi Marrakech, începând din iarna viitoare cu cele mai importante capitale est-europene și ne propunem să ajungem la mai multe piețe cu Wizz Air. Prin acest parteneriat, mulți vizitatori ajung să experimenteze varietatea și experiențele unice pe care le oferă Marocul. Începând cu iarna 2018, cele 2 noi rute spre Marrakech, plus cele 5 din Agadir, vor oferi potențialilor pasageri Wizz Air posibilități nebănuite de viață, cultură, natură, soare și plajă.”

 

← Close