Rute noi Wizz Air. Compania aniversează 2 ani de la deschiderea bazei din Sibiu

Andrei Beldiman, 22 iun.. 2018

Compania aeriană low-cost aniversează doi ani de la deschiderea bazei din Sibiu prin alocarea celei de-a doua aeronave și lansarea a 5 rute noi Wizz Air.

Aparatul de zbor Airbus A320, cu 180 de locuri, va susține operarea celor mai noi curse disponibile acum din Sibiu.

Sibienii vor avea ocazia să zboare către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn. Cele 2 aeronave de la baza din Sibiu vor ajuta creșterea frecvențelor spre 4 destinații populare: Londra Luton, Memmingen, Nuremberg și Dortmund. În total, programul WIZZ din Sibiu va avea alte 20 de zboruri suplimentare săptămânale cu plecare de pe aeroportul local.

Operațiunile de la baza WIZZ din Sibiu au crescut cu 70% în 2018.

Citiți și Ernest Airlines a inaugurat ruta Cuneo – Iași

Sursa: Wizz Air

Compania oferă aproape jumătate de milion de locuri la vânzare spre 11 destinații, în 8 țări, cu prețuri scăzute ce încep de la doar 39 de lei. Investiția totală din Sibiu depășește 200 de milioane de dolari. Susține pe plan local piața forței de muncă prin cei peste 70 de profesioniști în aviație și mai mult de 350 de locuri de muncă pe an în industriile afiliate din regiune.

110.000 de pasageri au folosit serviciile Wizz Air în primele cinci luni din 2018.

Cererea tot mai mare pentru serviciile WIZZ și pentru prețurile scăzute s-a reflectat în numărul de pasageri Wizz Air, pe zborurile din și către Sibiu.

„Astăzi sărbătorim 2 ani de la deschiderea bazei noastre din Sibiu și alocăm cea de-a doua aeronavă WIZZ flotei locale. Lansăm 5 noi rute, atât de așteptate, către Copenhaga, Tel Aviv, Paris Beauvais, Basel și Frankfurt Hahn”. A declarat Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications(interimar). Afirmațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă la Sibiu.

Citiți și Au fost terminate lucrările de refacere a pistei de pe Aeroportul Internațional Târgu Mureș

„În calitate de cea mai mare companie aeriană din România, ne continuăm expansiunea rețelei prin oportunități de călătorie cu adevărat accesibile pe care le punem la dispoziția pasagerilor noștri din România, precum și prin crearea de noi locuri de muncă. WIZZ rămâne loial României și întregii Transilvanii. Pe viitor sperăm să venim cu și mai multe știri pozitive. Echipajul noastru local, dedicat pasagerilor, abia așteaptă să îi întâmpine la bord pe cei care plănuiesc să călătorească pe una dintre cele 11 destinații din Sibiu!”

Operațiunile Wizz Air în Sibiu au început în urmă cu 4 ani.

În ultimii patru ani, de la începerea operațiunilor din Sibiu, compania a oferit oportunități de călătorie accesibile din orașul transilvănean către unele dintre cele mai populare destinații din Europa și din afara acesteia. Totodată a contribuit la dezvoltarea comunității și economiei locale, precum și la stimularea pieței muncii din aviație și din turism. De la primul zbor Wizz Air din Sibiu, în 2014, mai mult de 653.000 de pasageri s-au bucurat de tarifele scăzute WIZZ, de sistemul de rezervări facil și de serviciile excelente de la bord, spre și dinspre Sibiu.

Destinație

Zile de operare

Data de începere

Tarife de la*

Copenhaga, Denmarca

luni, miercuri, vineri

22 iunie 2018

RON 69 / EUR 14,99

Paris Beauvais, Franța

luni, miercuri, vineri

22 iunie 2018

RON 69 / EUR 14,99

Basel, Elveția

joi, duminică

21 iunie 2018

RON 39 / EUR 9,99

Frankfurt Hahn, Germania

luni, vineri

22 iunie 2018

RON 199 / EUR 44,99

Tel Aviv, Israel

marți, sâmbătă

14 iulie 2018

RON 119 /EUR 27,49

FRECVENȚE CRESCUTE PE RUTE EXISTENTE

Destinație

Zboruri săptămânale

Londra-Luton

zilnic de la 5

Memmingen Munchen

5 de la 2

Dortmund

5 de la 3

Nuremberg

4 de la 3

← Close