Reviziile rezolva majoritatea problemelor autoturismului tau si iti garanteaza o deplasare in siguranta

Adrian, 18 dec.. 2021

De ceva timp ai tot observat ca ai mici probleme cu sistemele principale ale masinii sau cu motorul, dar le-ai trecut cu vederea.

In lipsa unor reparatii si verificari realizate intr-un service cu experienta, micile defectiuni se pot agrava si pot duce la cedarea sistemelor esentiale ale unui autoturism. Producatorii si specialistii din domeniul auto recomanda efectuarea unor revizii complete la intervale comunicate de catre producatori sau mai des, daca apar probleme mult prea des.

Revizia, operatiunea de verificare si remediere a defectiunilor semnalate, nu se va face in fata blocului sau intr-un garaj, cu un mester priceput la toate. Daca vrei sa te poti baza pe ea si sa ai cele mai bune rezultate apelezi de fiecare data la un service mecanica cu experienta vasta si mecanici autorizati care stiu ce au de facut pentru a aduce masina la parametri de functionare apropiati de cei din prima zi de utilizare a autoturismului.

Intr-un service cu vechime pe piata stii ca vei avea revizii auto la cele mai inalte standarde de calitate, piese de la distribuitori autorizati din materiale de calitate, interventii pe care te poti baza oricand. O programare la service se va realiza foarte simplu, telefonic sau on-line, mergi cu masina si o lasi pe mana mecanicilor cu experienta pentru verificari si reparatii la toate sistemele principale.

Revizia completa este recomandata in cazurile in care sunt prea multe defectiuni pe care le-ai tot ignorat. O astfel de revizie va presupune schimbrea uleiului si a filtrelor, schimbarea filtrelor, inlocuirea antigelului sau uleiului de la cutia de viteze manuala, inlocuirea lichidului de frana si verificarea franelor, inlocuirea filtrelor uzate sau infundate cu unele noi, de calitate. Nu va fi uitat nici sistemul de climatizare, care se va igieniza si curata, se va incarca cu freon.

Practic masina va fi inspectata la interior, sub capota, si la exterior, se va verifica motorul si toate componentele sale, articulatiile masinii, geometria rotilor sau unghiul de fuga, tot ce tine de sistemul electric si indicatorii din bord. In urma verificarilor se vor lua decizii corecte, se vor schimba piesele cu probleme mari si se vor corecta erorile de functionare ale sistemelor principale.

Best Tires Shop poate executa o revizie periodica si una completa la cerere, in urma unor programari prealabile. Departamentul de mecanica auto este pregatit sa ofere clientilor cele mai bune servicii la preturi pentru toate tipurile de buget, cunoastem toate brandurile si marcile, tipurile de autoturisme de pe piata si putem asigura revizii rapide si eficiente. Mecanicii nostri autorizati stiu ce au de facut si sunt calificati, au studii de specialitate si o pregatire suficienta
pentru a detecta pe loc orice fel de defectiune. Toate pisele folosite sunt doar de la producatori si distrubuitori autorizati, fiecare reparatie si revizie va si supravegheata de echipa noastra de mecanici profesionisti pentru rezultate finale de care vei fi multumit cu siguranta.

Cu o programare si o vizita la Best Tires rezolvi pe loc toate defectiunile vizibile si pe cele ascunse si pleci la drum fara stres si cu siguranta mai mare pe masina ta.

← Close