Primera Air a decolat pentru prima oară către America de Nord

Andrei Beldiman, 11 mai. 2018

Primera Air a lansat primele rute care vor lega Europa de America de Nord. Lansarea a debutat cu un show asemănător celor de pe Broadway.

Pentru prima dată, Primera Air a lansat zboruri pe rute trans-atlantice. Acestea vor lega continentul european de unele dintre cele mai cunoscute destinații din Statele Unite ale Americii și Canada.

Sursa: Primera Air

Zborurile vor decola de pe Aeroportul Stansted, din Londra, către New York. La lansare a avut loc un mini-show care a semănat cu celebra producție West Side Story de pe Broadway.

Lansând oficial aeronava Airbus A321neo, festivitățile au început în terminalul de plecări de la Stansted din Londra. Un număr de artiști au interpretat și executat piese și coregrafii, realizând un spectacol special. Cei care s-au bucurat de show au fost reprezentanții oficiali ai companiei aeriene, călătorii aflați în trecere, precum și cei care își așteptau zborul de plecare.

Citiți și despre cele mai romantice 5 hoteluri din America de Nord, situate lângă plajă.

Anastasija Visnakova, directorul comercial al Primera Air, a declarat: “Suntem încântați să marcăm această ocazie entuziasmantă prin aducerea Broadway-ului din New York în Londra.

Sursa: Primera Air

“Am început deja operațiunile aferente zborurilor din Londra către New York și am vrut să anunțăm prin cântec și dans faptul că ne propunem să transformăm călătoria costisitoare pe o lungă distanță într-o simplă amintire.”

Mai multe rute de pe Aeroportul Stansted Londra vor fi lansate în această vară către Boston, Washington DC, dar și Toronto.

Citiți și despre American Airlines unește Europa și SUA prin lansarea unei noi rute de zbor.

Primera Air este o companie aeriană nordică low-cost care operează zboruri din Europa către mai mult de 70 de destinații din Marea Mediterană, Orientul Mijlociu, Asia, Caraibe și America de Nord.

Sursa: Primera Air

Compania aeriană a fost înființată în 2003 ca ​​JetX în Islanda. În 2008, Primera Travel Group a preluat proprietatea companiei aeriene și a redenumit-o. În același timp Jón Karl Ólafsson a devenit noul CEO al companiei. În 2009 a fost înființată subsidiara Primera Air Scandinavia. Iar în 2014 a fost adăugată grupului, în Letonia, Primera Air Nordic. Hrafn Thorgeirsson a fost numit director general al Primera Air Scandinavia în 2009, în timp ce Jón Karl a rămas directorul executiv al Primera Air.

← Close