Prețul biletelor de intrare în parcurile Disney din America a crescut

În timpul weekend-ului, prețurile de intrare în parcurile Disney din Florida și California a crescut pe neașteptate. Parcurile tematice vor fi mai greu accesibile, mai ales pentru familiile cu doi sau mai mulți copii.

Sursa: Sporta Tours

Disney a folosit un sistem de tarifare pe trei nivele, cu prețuri care variază în funcție de cerere.

La Parcul Magic Kingdom din Orlando, prețul unui bilet pentru zilele cu cerere mică, a crescut cu $2. Astfel acesta a ajuns la $109 pentru adulți și $103 pentru copii. Pentru zilele cu cerere medie prețurile au crescut cu $4. Astfel un bilet costă acum $119 pentru adulți și $113 pentru copii. În cele din urmă, pentru zilele foarte aglomerate, în care cererea este ridicată, prețul biletelor a fost majorat cu $5, ajungând la $129 pentru adulți și $123 pentru copii.

Destul de piperate aceste bilete, mai ales dacă o familie are doi sau mai mulți copii, fani ai personajelor desenelor Disney.

Pentru parcurile Animal Kingdom, Epcot și Hollywood Studios, biletele au cunoscut o creștere de până la $3 pentru zilele în care cererea este mică sau foarte mare, și $7 pentru zilele în care un număr mediu de turiști vizitează parcurile tematice.

Sursa: Deal A Trip Holiday Rentals

În cadrul parcurilor Disneyland și California Adventure, nu a fost modificat prețul biletelor pentru adulții care vizitează parcul pentru o zi, atunci când cererea este mică. Acesta a rămas la valoarea de $97. În schimb , pentru zilele cu cerere medie, un bilet a ajuns de la $110 la $117. Iar pentru zilele aglomerate, prețul a crescut chiar și mai mult. Turiștii vor plăti cu $11 mai mult, valoarea biletului crescând de la $124 la $135, cu aproape 9% mai mult.

Creșterea anuală a tarifelor de admitere în parcurile Disney a devenit o rutină.

Sursa: VideoBlocks

Este normal ca aceste afaceri să crească prețul biletelor având în vedere costurile ridicate ale investițiilor făcute. Cu toate acestea, având în vedere că este o afacere destinată familiilor cu copii, poate fi un pas greșit pentru viitor.

În concluzie , pentru cei care își doresc să viziteze parcurile de distracții Disney din America de Nord, pregătiți-vă un buget consistent din timp.

Ați vizitat vreunul dintre parcurile Disney? Care sunt cele mai frumoase momente trăite acolo?

← Close