News

Parteneriatul Laudamotion și Ryanair a început oficial

Laudamotion și Ryanair au anunțat astăzi, 28 martie, detalii despre programul de vară de la Laudamotion din 2018, cu un total de 21 de aeronave care operează din 9 orașe din Austria și Germania din iunie.

Sursa: OMTravel

Programul de vară al lui Laudamotion din 2018 va oferi 21 de aeronave, 9 baze în trei țări (Austria – Viena, Germania – Berlin Tegel, Köln, Düsseldorf, Frankfurt, München, Nürnberg, Stuttgart și Elveția – Zürich), 44 de aeroporturi și 65 de rute.

Săptămâna trecută, Laudamotion și Ryanair au anunțat un nou parteneriat pentru aviație.

Inițial compania aeriană irlandeză are o participație de 24,9% în Laudamotion, care va crește la 75%, după aprobarea din partea Autorității Europene pentru Concurență. Scopul este de a dezvolta și extinde în continuare Austria’s Laudamotion GmbH, cu sediul în Viena. Niki Lauda va conduce noul consiliu de administrație Laudamotion. Va fi responsabil pentru stabilirea companiei Laudamotion ca o companie aeriană low-cost austriacă.

Acest acord cu Ryanair va permite creșterea progresivă a Laudamotion în Austria, care are în prezent o flotă de zece aeronave Airbus.

Ryanair va oferi sprijin financiar și de management la Laudamotion. De asemenea va oferi 6 avioane spre închiriere în timpul verii. Astfel va permite Laudamotion să finalizeze un program extins de zbor de 21 de aeronave din iunie.

Patru avioane vor avea sediul la Viena, iar frecvența zborurilor către Palma de Mallorca va crește până la trei conexiuni zilnice. Patru avioane Laudamotion vor avea sediul în Berlin Tegel și șase în Dusseldorf. Câte un avion va fi în Köln, Frankfurt, München, Nürnberg și respectiv Stuttgart, cu două în Zurich.

La 1 iunie, noua bază Laudamotion, din Berlin Tegel, se va deschide cu patru avioane pe bază. Aceasta va oferi rute low-cost către 17 destinații însorite. Acestea sunt Barcelona, ​​Brindisi, Corfu, Faro, Fuerteventura, Heraklion, Ibiza și Kos. De asemenea alte destinații sunt Lanzarote, Las Palmas, Palma de Mallorca, Pula, Rhodos, Rijeka și Tenerife. Aceste rute vor fi lansate astăzi pe site-ul partenerului Laudamotion, Ryanair.com.

În această iarnă, Laudamotion se va concentra pe un serviciu de transfer din oraș, cu încă trei aeronave cu sediul la Viena. Acest lucru va permite clienților austrieci să beneficieze de o selecție mai largă de zboruri la prețuri accesibile pentru orașele mari din Europa.

Inaugurarea zborului Laudamotion de la Dusseldorf către Palma de Mallorca a decolat duminica trecută în timp record. Acest lucru a fost realizat la numai 25 de zile de la preluarea de la NIKI pe 1 martie. Insula spaniolă este una dintre cele mai importante destinații Laudamotion. Toate destinațiile turistice populare vor fi servite de către Laudamotion din Austria, Germania și Elveția,. Zborurile Laudamotion sunt acum disponibile pe noul site www.laudamotion.com și pe site-ul partenerului www.ryanair.com.

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Românii riscă amenzi de 6.000 de lei, dacă folosesc greşit cardul de energie. La ce trebuie să fie atenţi cei care primesc bani pentru facturi

Săptămâna viitoare începe distribuirea cardurilor de energie pentru plata facturilor, iar românii trebuie să ştie…

2 zile ago

MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franța: Grevă generală în transporturi

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenția cetățenilor români care se află, tranzitează sau intenționează să…

2 zile ago

TAROM lansează oferte speciale pentru „Luna iubirii”

TAROM vine cu oferte speciale în luna februarie. Compania a creat o serie de oferte…

6 zile ago

TAROM și-a schimbat directorul general

TAROM are un nou director general după ce ce, Consiliul de Administrație, a luat act…

4 săptămâni ago

De ce Betano se implică în susținerea sportului?

Accesibilizarea jocurilor de noroc online vine cu multe avantaje pentru jucătorii pasionați, dar și cu…

2 luni ago

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță Știai că…

4 luni ago

Acest site folosește cookies.