Categories: News

Parteneriatul Laudamotion și Ryanair a început oficial

Laudamotion și Ryanair au anunțat astăzi, 28 martie, detalii despre programul de vară de la Laudamotion din 2018, cu un total de 21 de aeronave care operează din 9 orașe din Austria și Germania din iunie.

Sursa: OMTravel

Programul de vară al lui Laudamotion din 2018 va oferi 21 de aeronave, 9 baze în trei țări (Austria – Viena, Germania – Berlin Tegel, Köln, Düsseldorf, Frankfurt, München, Nürnberg, Stuttgart și Elveția – Zürich), 44 de aeroporturi și 65 de rute.

Săptămâna trecută, Laudamotion și Ryanair au anunțat un nou parteneriat pentru aviație.

Inițial compania aeriană irlandeză are o participație de 24,9% în Laudamotion, care va crește la 75%, după aprobarea din partea Autorității Europene pentru Concurență. Scopul este de a dezvolta și extinde în continuare Austria’s Laudamotion GmbH, cu sediul în Viena. Niki Lauda va conduce noul consiliu de administrație Laudamotion. Va fi responsabil pentru stabilirea companiei Laudamotion ca o companie aeriană low-cost austriacă.

Acest acord cu Ryanair va permite creșterea progresivă a Laudamotion în Austria, care are în prezent o flotă de zece aeronave Airbus.

Ryanair va oferi sprijin financiar și de management la Laudamotion. De asemenea va oferi 6 avioane spre închiriere în timpul verii. Astfel va permite Laudamotion să finalizeze un program extins de zbor de 21 de aeronave din iunie.

Patru avioane vor avea sediul la Viena, iar frecvența zborurilor către Palma de Mallorca va crește până la trei conexiuni zilnice. Patru avioane Laudamotion vor avea sediul în Berlin Tegel și șase în Dusseldorf. Câte un avion va fi în Köln, Frankfurt, München, Nürnberg și respectiv Stuttgart, cu două în Zurich.

La 1 iunie, noua bază Laudamotion, din Berlin Tegel, se va deschide cu patru avioane pe bază. Aceasta va oferi rute low-cost către 17 destinații însorite. Acestea sunt Barcelona, ​​Brindisi, Corfu, Faro, Fuerteventura, Heraklion, Ibiza și Kos. De asemenea alte destinații sunt Lanzarote, Las Palmas, Palma de Mallorca, Pula, Rhodos, Rijeka și Tenerife. Aceste rute vor fi lansate astăzi pe site-ul partenerului Laudamotion, Ryanair.com.

În această iarnă, Laudamotion se va concentra pe un serviciu de transfer din oraș, cu încă trei aeronave cu sediul la Viena. Acest lucru va permite clienților austrieci să beneficieze de o selecție mai largă de zboruri la prețuri accesibile pentru orașele mari din Europa.

Inaugurarea zborului Laudamotion de la Dusseldorf către Palma de Mallorca a decolat duminica trecută în timp record. Acest lucru a fost realizat la numai 25 de zile de la preluarea de la NIKI pe 1 martie. Insula spaniolă este una dintre cele mai importante destinații Laudamotion. Toate destinațiile turistice populare vor fi servite de către Laudamotion din Austria, Germania și Elveția,. Zborurile Laudamotion sunt acum disponibile pe noul site www.laudamotion.com și pe site-ul partenerului www.ryanair.com.

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile…

o zi ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

2 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

o săptămână ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

2 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

3 săptămâni ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

o lună ago

Acest site folosește cookies.