Oryx Kids Club Qatar Airways – Surprize și concursuri de 1 iunie

Andrei Beldiman, 18 mai. 2018

Qatar Airways pregătește surprize, concursuri si premii pentru copii de 1 iunie.

Programul companiei aeriene Qatar Airways, Oryx Kids Club, constă în activități specifice pentru copii. Acestea vor avea loc la bordul aeronavelor companiei care efectuează călătorii pe distanțe lungi.

De asemenea cei mici au meniuri speciale, jucării și Programul de Fidelitate care îi va ține ocupați de-a lungul zborurilor.

Oryx Kids Club este un program complex care va transforma călătoria copiilor într-un eveniment de neuitat atât pentru ei, cât și pentru părinții lor. Pe lângă meniuri special concepute pentru copii, la bord, au o varietate de jocuri si filme, inclusiv de desene animate, pe care le pot accesa pe ecranul din fața scaunului. De asemenea, vor primi și jucării de pluș cu cele 5 mascote ale programului Oryx Kids Club.

Citiți și despre noul serviciu Super Wi-Fi de la bordul aeronavelor Qatar Airlines.

În aeroportul din Doha au foat amenajate locuri speciale de joacă. Exista chiar și o mini-mașină de Formula 1.

Lansarea programului a avut loc la o conferință de presă în KidzMondo Doha. A fost găzduită de directorul comercial Qatar Airways, domnul Ehab Amin, și vicepreședintele companiei Qatar Airways, dna Salam Al Shawa. O apariție specială a fost marcată de mascotele Orry și Orah – Oryx și cei trei prieteni blănoși – Kamil, cămil, Faaiz, șoimul și Farah, vulpea deșertului.

Prin acest nou program chiar și copiii pot acumula mile, la fel ca adulții, într-un program de loializare special.

Adulții acumulează mile când zboară cu Qatar Airways prin programul Privilege Club. Copiii se pot inscrie în Kids Loyalty Program. Acesta funcționează similar, dar este destinat doar copiilor cu vârste între 2 și 11 ani.

Pentru mai multe informații, dar și pentru posibilitatea de a-i înregistra pe cei mici, intrați AICI. Iar arunci când veți zbura alături de ei, nu uitați ca la rezervarea de bilet sa le includeți și numărul cardului Kids Loyalty pentru a beneficia de toate avantajele.

În plus, pentru toți copiii înscriși, ei vor primi în cursul acestui an câte o jucărie cu eroii din desenele animate care sunt mascotele oficiale ale programului.

← Close