Mituri despre jocurile de păcănele

Aștefănoaiei Cristiana, 29 iun.. 2023

Sloturile sunt, fără îndoială, cel mai popular segment din orice cazinou, indiferent dacă vorbim despre unul terestru sau unul dintre operatorii online. În spațiul online, însă, putem găsi nu doar informații utile despre sloturi, ci și multe mituri care nu prea corespund adevărului. Unele pot părea credibile, în timp ce altele sunt de-a dreptul bizare.

Multe mituri apar pentru că oamenii se uită întotdeauna la cauză și efect și caută motive pentru anumite evenimente care se întâmplă. Așadar, câte dintre aceste mituri populare sunt adevărate? Să aruncăm o privire la aceste mituri despre jocurile de păcănele și să vedem dacă, într-adevăr, sunt reale, explicabile sau nu.

La jocurile de păcănele unde nu au fost câștiguri recent, urmează o victorie

Acest mit se bazează pe presupunerea că jocurile de păcănele ar acumula câștiguri din depozite și ar plăti atunci când „este momentul potrivit”. În cazul în care nu joci păcănele gratis, cazinourile online din România trebuie să specifice procentul de plată al sloturilor și nu le pot schimba pur și simplu. Prin urmare, șansele de câștig sunt întotdeauna aceleași pentru fiecare joc individual.

Runda de joc este unică și oferă la fel de multe șanse ca și cea anterioară. Jocurile funcționează cu un generator de numere aleatorii (RNG) . Rezultatele unei noi runde de joc nu sunt fixate în avans, ci sunt determinate în acel moment.

După un jackpot, sloturile nu mai dau câștiguri

Din nou, rezultatul anterior al unei runde nu are nicio legătură cu următoarea rotire, deoarece combinațiile sunt determinate aleatoriu. Șansa de a câștiga la acel joc de păcănele este aceeași cu cea din rotirea anterioară. Acest mit este, de asemenea, ușor de infirmat. Pentru că plata unui jackpot, la fel ca toți ceilalți factori dintr-un slot, este legată doar de șansă.  Probabilitatea de a câștiga un jackpot este semnificativ mai mică decât probabilitatea unui mic câștig. Cu toate acestea, este posibil ca un slot să plătească un jackpot de două ori într-un interval scurt.

Cu toate acestea, există o anumită excepție de la jackpot-urile progresive. Desigur, și acestea pot plăti jackpot-ul de două ori la rând, dar în acest caz câștigul se acumulează doar cu timpul și efortul numărului jucători. Din acest motiv, a doua plată nu este de obicei foarte mare.

Se obțin mai multe combinații câștigătoare atunci când jucătorul pariază sume mici

Un alt mit popular despre jocurile de păcănele online este cel legat de frecvența apariției combinațiilor câștigătoare. Mulți jucători sunt de părere că dacă joacă cu o miză redusă, atunci vor obține câștiguri mai dese.

Acest lucru nu este adevărat deoarece fiecare rotire a rolelor este 100% aleatorie. Câștigurile nu se acordă în funcție de miza cu care joacă un utilizator. Nu există trucuri sau strategii pe care le poți face pentru a învinge RNG-ul unui slot. Șansele tale de câștig sunt aceleași pentru fiecare rotire, deoarece fiecare rotire reprezintă un eveniment independent. Cât de mare este rata de plată a unui aparat poate fi găsit, de obicei, în informațiile despre sloturi.

Operatorii de cazinouri pot apăsa un “buton de jackpot” pentru a recompensa jucătorii fideli

Această afirmație este falsă, deoarece toate jocurile de păcănele sunt aleatorii. Jackpot-ul este generat absolut aleatoriu cu ajutorul Generatorului de numere aleatorii. Operatorii de cazinou nu au acces la astfel de caracteristici și nu pot recompensa un jucător pentru fidelitatea sa în acest fel.

Jucătorii fideli pot fi recompensați în alte moduri, cu băuturi gratis sau cu rotiri gratuite în mediul online, dar, nu vor primi niciodată un jackpot. Acest premiu este declanșat aleatoriu și nu poate fi controlat.

Concluzie

Sperăm că am risipit câteva mituri și concepții greșite comune despre sloturi. În concluzie, putem spune că te sfătuim să te distrezi cu jocurile tale favorite fără să crezi fiecare lucru pe care îl citești sau pe care îl auzi. Sloturile pot fi cu adevărat distractive atâta timp cât nu avem ambiția bolnavă de a câștiga cu orice preț.

Cu toate că există multe mituri despre sloturile online, este esențial să ne bazăm doar pe informații verificate. Aceste tipuri de jocuri pot fi cu adevărat distractive dacă alegi să joci în mod conștient și dacă te înregistrezi doar la cazinouri online licențiate.

 

← Close