Categories: News

Mai joaca romanii la loterie?

Loteria Romana este una dintre cele mai apreciate de la noi din tara, deoarece premiile ajung sa fie de foarte multe ori consistente, cu valori de peste 1 milion de euro. Tocmai din aceasta cauza, ea este inca extrem de atractiva pentru jucatorii romani, chiar daca acestia au acum la dispozitie mai multe loterii internationale pe care pot paria.

Cati romani mai joaca la loto 6 din 49?

Chiar si in anul 2024 sunt foarte multi romani care inca mai joaca la loto 6 din 49. Aceasta loterie a fost extrem de atractiva inca de la infiintare, deoarece jucatorul roman este atras de castiguri rapide, fara prea mare efort.

Din pacate, nu exista o statistica oficiala pe site-ul loteriei din Romania despre numarul oficial de jucatori la o extragere, insa ne putem da seama ca acestia sunt foarte multi din urmatorul motiv: numarul de castigatori la o runda de joc.

Daca ne raportam la extragerea ce a avut loc pe data de 31 martie 2024, putem observa ca numarul de castigatori este destul de ridicat:

  • Castigatori la categoria II (5/6) – 2

  • Castigatori la categoria III (4/6) – 332

  • Castigatori la categoria IV (3/6) – 8151

Asadar, sunt aproximativ 8470 de castigatori intr-o singura runda de joc. Dar sunt foarte multi jucatori care nu s-au incadrat la aceste castiguri, avand 2 numere, 1 numar sau chiar 0 numere pe bilet.

De ce prefera jucatorii loteriile internationale?

Jucatorii romani au inceput sa prefere din ce in ce mai mult loteriile internationale din mai multe motive:

  1. Accesibile – acestea sunt disponibile la majoritatea operatorilor de jocuri de noroc care functioneaza pe teritoriul Romaniei. De regula, la un cazino online gasesti peste 50 de loterii internationale diferite, fiecare cu caracteristici diferite. Un astfel de operator care ofera loterii internationale este Fortuna Casino, asadar te invit sa citesti urmatoarea recenzie pentru a-ti face o idee despre jocurile oferite de acest operator.

  2. Miza per bilet – daca la loteria romana 6 din 49 pretul unui bilet este fix (in functie de varianta de joc pe care o alegi), la operatorii de jocuri de noroc online iti poti alege miza pe care vrei sa pariezi la loto. De regula, majoritatea cazinourilor accepta o miza minima de doar 1 RON, miza cu care poti castiga un premiu extrem de generos daca te loveste norocul.

  3. Varietate mare de loterii – asa cum spuneam si putin mai sus, la operatorii de jocuri de noroc online din Romania gasesti de cele mai multe ori foarte multe loterii din tari diferite. Am observat cel putin 20 de tari si cel putin 60 de variante diferite de loto. Despre acestea vom vorbi in cele ce urmeaza.

  4. Sisteme de joc – la loteria romana 6 din 49 trebuie sa ai cel putin 3 numere extrase pe biletul de joc pentru a castiga un premiu. Insa la loteriile internationale oferite de operatorii din Romania, poti castiga un premiu chiar si cu mai putine numere. Asta deoarece poti plasa biletul de pariuri in tip sistem. Ce inseamna asta? La majoritatea cazinourilor online, poti alege pana la 15 numere pe bilet. Asadar, poti alege sa joci un sistem de 3/15, care iti aduce un castig chiar daca ai nimerit doar 3 numere din cele 15 numere pariate. Sau iti poti forta norocul si sa joci un sistem de 8/15, care iti aduce castigul maxim posibil.

Loterii transnationale cunoscute

Printre cele mai cunoscute loterii transnationale pe care le gasesti la cazinourile online din Romania sunt:

  • Grecia Kino 20/80 – la aceasta loterie se extrag 20 de numere dintr-un set de 80.

  • Polonia Keno 20/70 – principiul de baza este asemanator cu cel de la Grecia Kino 20/80 – se extrag 20 de numere dintr-un set de 70.

  • Ungaria Putto 8/20 – o alta loterie internationala apreciata de jucatorii din Romania este Ungaria Putto. La aceasta loterie din tara vecina, se extrag 8 numere dintr-un total de 20.

  • Italia Win for Life 10/20 – este una dintre cele mai apreciate loterii internationale, deoarece sansele de castig sunt mult mai mari decat la alte variante de loterii. Asa cum ti-ai putut da seama din titlu, se extrag 10 numere dintr-un total de 20.

  • Euro Millions – Euro Millions este probabil cea mai cunoscuta loterie transnationala din Europa. Biletele de joc pot fi cumparate atat de pe site-ul oficial (bilete care participa la extragerea oficiala, dotata cu premii de peste 50 de milioane de euro) sau poti plasa pariuri la cazinourile online din Romania care ofera aceasta loterie. Insa aici nu vei participa la extragerea oficiala propriu-zisa, ci vei castiga un premiu in functie de cota pe care o ai pentru numerele nimerite pe bilet.

Aștefănoaiei Cristiana

Share
Published by
Aștefănoaiei Cristiana

Recent Posts

Redefinirea călătoriilor globale cu World Tourism Portal

Pe măsură ce lumea se redeschide treptat călătorilor post-pandemie, cererea pentru resurse de călătorie fiabile…

17 ore ago

Inspiratie pentru Cadouri de Paste: Idei pentru Toate Gusturile si Bugetele

Gasirea cadoului perfect de Paste poate fi o provocare, mai ales cand doresti sa multumesti…

7 zile ago

Wizz Air Malta este un pionier în materie de siguranță și inovație la Parlamentul European, cu certificatul său de operator aerian EASA

 Astăzi, Wizz Air Malta a găzduit o întâlnire importantă de briefing la Parlamentul European. Evenimentul,…

2 săptămâni ago

Cum să ai grijă de zona ta intimă cu un gel intim potrivit?

Fiecare doamnă dorește să fie sănătoasă și frumoasă, însă frumusețea exterioară este imposibilă fără un…

3 săptămâni ago

Tehnologii inovative în construcții: Eficientizarea lucrărilor cu echipamente moderne

Într-o lume unde schimbările constante definesc realitatea noastră, tehnologia stă la baza progresului și eficienței…

4 săptămâni ago

Explorând inima Transilvaniei: Un ghid cultural și de aventură

În inima României se ascunde o regiune plină de istorie și mister - Transilvania. Faimoasă…

o lună ago

Acest site folosește cookies.