Incident în avion: un pasager s-a dezbrăcat și a început să alerge pe culoar

Andrei Beldiman, 17 mai. 2018

Nu în fiecare zi citim despre un astfel de incident în avion. Un bărbat s-a dezbrăcat complet și a început să elerge pe culoarul unui avion de pasageri, aflat în zbor

Pasagerii zborului #AS107 al companiei aeriene Alaska Airlines au avut parte de un eveniment ciudat.

În timpul zborului, un pasager și-a scos toate hainele și a început să alerge de-a lungul culoarului spre surprinderea tututor celor aflați la bord.
Aeronava efectua un zbor pe ruta Seattle – Anchorage.

La scurt timp după ce aeronava a început să coboare pentru aterizarea pe aeroportul din Anchorage, bărbatul s-a dezbrăcat și a început să alerge de-a lungul cabinei. Doi dintre pasageri l-au prins și l-au închis în una dintre toaletele avionului.

Pasagerul a fost preluat de autoritățile aeroportuare după ce avionul a aterizat. Ulterior a fost transportat la un spital local.

Reprezentanta Alaska Airlines, Bobbie Egan a afirmat într-o declarație dată luni seara că zborul 107 din Seattle a aterizat în Anchorage fără incidente.

Nu este prima oară când un astfel de eveniment are loc. Un incident similar a avut loc pe Aeroportul Internațional Daytona Beach, Florida, Statele Unite ale Americii.

Un bărbat gol a fost arestat vineri, 11 mai, pe Aeroportul Internațional Daytona Beach, după ce a scandat că este nevoie de o evacuare de urgență pentru că va avea loc un atentat cu bombă.
Un bărbat în vârstă de 25 de ani a intrat într-o toaletă de la aeroport, care se afla în construcție, a pus un sac într-o gaură în perete și a ieșit din toaletă fără să-și poarte hainele.

S-a dus în zona de revendicare a bagajelor purtând doar o pereche de șosete. El a fost urmărit de personalul de pază.

Aflați cum s-a încheiat evenimentul tulburător AICI.

Pe aceeași temă, un avion de pasageri al companiei Sichuan Airlines a avut parte de un incident aviatic care putea să se termine dezastruos. Parbrizul avionului a cedat când aeronava se afla la altitudinea de croazieră de 10.000 de metri.

Copilotul avionului a fost „aspirat” pe jumătate în afara aeronavei Airbus A319, în momentul incidentului.

← Close