Incident aviatic. O fereastră a unui avion al companiei Air India a căzut în timpul zborului

Andrei Beldiman, 24 apr.. 2018

Un nou incident aviatic a avut loc în timpul unui zbor Air India din Amristar către Delhi. O fereastră s-a desprins din cauza turbulențelor foarte puternice. 240 de pasageri ai companiei Air India au trăit clipe de teamă intensă.

Una dintre ferestrele unui avion Boeing 787 Dreamliner s-a desprins în timpul zborului. Cauza acestui incident sunt turbulențele puternice. Unele dintre măștile de oxigen au căzut automat. Panoul situat deasupra locului 12-U s-a crăpat, conform timesofindia.indiatimes.com.

Avionul companiei Air India a fost lovit de turbulențe puternice din cauza vremii foarte proaste. La doar câteva momente de la decolare o fereastră a căzut în interiorul avionului. Turbulențele au durat 15 minute cauzând panică în rândul celor 240 de pasageri.

Incidentul s-a soldat cu rănirea a cinci pasageri.

Avionul zbura din orașul Amritsar către capitala Indiei, Delhi.

Incidentul a cauzat teroare în rândul celor aflați la bord. Mulți dintre aceștia au țipat și au izbucnit în lacrimi. Turbulențele au lovit avionul în timp ce se afla în urcare către altitudinea de croazieră. Acestea au zgâlțâit din plin aeronava.

Cinci pasageri au fost tratați la aterizare pentru răni minore. Întregul zbor a fost unul dificil, pasagerii coborând zdruncinați de experiența neplăcută.

Unul dintre pasageri a postat pe canalele de social-media un videoclip în care o stewardesă încearcă să repare fereastra căzută în fața pasagerilor terifiați.

ATENȚIE! URMEAZĂ IMAGINI CU PUTERNIC IMPACT EMOȚIONAL!

Acest incident s-a întâmplat la scurt timp după ce o femeie și-a pierdut viața după ce motorul stâng al unui avion ce aparținea companiei Southwest Airlines a explodat în timpul zborului.

Zborul din orașul Amritsar către Delhi trebuia să dureze în jur de 30 de minute. Conform declarațiilor oficiale turbulențele au lovit puternic aeronava timp de 10 – 12 minute.

O anchetă a fost lansată de către autoritățile internaționale pentru a investiga incidentul.

Săptămâna trecută un incident terifiant a zguduit lumea aviatică. O femeie și-a pierdut viața în timpul unui zbor al companiei Southwest Airlines, după ce motorul stâng al avionului a explodat.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close