Festivalul iCEEfest revine în 2018. Aflați primele informații

Andrei Beldiman, 11 apr.. 2018

Festivalul iCEEfest revine anul acesta în România. Facebook, Google și YouTube sunt doar 3 dintre giganții globali care vor fi prezenți.

Pe lângă aceștia, mulți alți experți în Internet si tehnologie din toată lumea revin în România pentru cel mai amplu festival dedicat profesioniștilor din regiune.

Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times și mulți alții, vor fi prezenți la festivalul iCEEfest 2018.

Organizatorii anunță că sute de prezentări din edițiile precendente ale „Interactive Central and Eastern Europe Festival” sunt disponibile gratuit, începând de astăzi, pe site-ul iCEEacademy.

Organizatorii festivalului au anunțat azi primii speakeri pentru ediția 2018 dar și temele noi, abordate în premieră, pe cele 6 scene ale festivalului.

Prezentări si workshopuri vor fi ținute de experți de top care reprezintă peste 130 de companii majore din digital & tech.

Lista companiilor care au confirmat deja conține nume importante precum Facebook, Google, YouTube, LinkedIn, CNN, Netflix, Financial Times, Kiip, Techstars, Holition, Meta AR, Ryan Air, Global Data, Social Chain, Fortune 500, The Digital Insurer, Rethink IoT, Trend Watching, BBH London, Unruly si mulți alții.

Bilete si detalii sunt disponibile pe site-ul oficial – Festivalul

Profesioniști si jucători consacrați sau nou veniți, startup-uri care generează schimbări ale modelelor tradiționale de business dar și experți care facilitează înțelegerea noilor transformări vor fi, din nou, la Bucuresti, pe 14 și 15 iunie.

Ca de obicei, iCEEfest va conține categorii diverse de conținut, sub umbrela conceptului „UPGRADE to your best version”. Acesta a fost lansat anul trecut ca o metaforă a nevoii specialiștilor din digital și a liderilor din business de a fi la curent cu toate transformările generate de tehnologie.

Pe lângă zonele de conținut cunoscute (de la creativitate / campanii virale, până la tehnologii de marketing și conținut, e-commerce, e-health, realitate virtuală si augumentată, până la antreprenoriat, startups și investments), evenimentul-satelit dedicat fintech, lansat anul trecut, își extinde anul acesta sfera de acoperire, abordând subiecte importante, precum blockchain și cryptomonedele.

De asemenea, va fi tratat în premieră subiectul agritech, care studiază impactul tehnologiei în agricultură. Proiectul de succes iCEE.health, care analizează modul cum tehnologia schimbă medicina, va continua cu o mai mare amploare.

În această perioadă este valabilă oferta promoțională de achiziție a cel puțin două bilete la prețul de numai 150 de euro/bucata, ofertă disponibilă până la data de 25 aprilie.

Începutul comunicării noii ediții a iCEEfest marchează încă un moment important pentru cei care nu au mai participat la festival până acum: toate prezentările publicate în platforma iCEE.academy sunt disponibile gratuit. Accesul la toată arhiva festivalului nu mai este condiționată, până la începutul lunii iunie, de achiziția unui bilet.

Festivalul iCEEfest va avea loc în perioada 14-15 iunie la Grand Cinema & More din București.

Este organizat de ThinkDigital România, în parteneriat cu Orange și cu suportul internațional al IAB Europe.

Printre partenerii confirmați ai festivalului se mai numără BCR, GLO, Boiron și Bayer (companiile interesate de parteneriate au detaliile necesare online, pe site-ul iCEE.fest).

Citiți și despre:

← Close