Cupa Mondială 2018. Meciurile pot fi urmărite pe Aeroportul din Frankfurt

Andrei Beldiman, 14 iun.. 2018

Fanii fotbalului pot urmări meciurile din Cupa Mondială 2018 pe Aeroportul din Frankfurt.

Campionatul Mondial de Fotbal 2018 începe în Rusia astăzi.

Un total de 32 de națiuni care luptă pentru trofeul râvnit. Fanii fotbalului, care tranzitează Aeroportul din Frankfurt, Germania, nu vor rata niciun moment.

Pe aeroportul din Frankfurt vor exista o varietate de oportunități de a viziona toate meciurile în direct.

Aeroportul a anunțat că în zona de pre-securitate, pasagerii vor putea viziona meciurile de fotbal. Locul special amenajat se află pe Aeroportul City Mall, Terminalul 1 (Nivelul 0, deasupra gării regionale). Meciurile vor fi afișate pe un ecran mare, în zona de ședere, chiar în apropierea zonei de măncare și băuturi.

Citiți și Lufthansa suplimentează zborurile către Rusia, în perioada World Cup 2018

Pentru a se asigura că pasagerii din terminale vor fi la curent cu toate noutățile, operatorul aeroportului, Fraport, va oferi pentru prima dată un serviciu foarte special. Astfel angajații vor purta ecrane pe spate pentru a oferi o acoperire TV în timp real călătorilor care așteaptă la punctele de control. Dincolo de punctul pentru controlul de siguranță, pasagerii care doresc să vizioneze Cupa Mondială în timp ce se bucură de o gustare sau de o băutură, vor avea oportunități ample în numeroasele restaurante și magazine din ambele terminale. Un ecran TV va fi, de asemenea, disponibil la magazinul central Duty Free & Travel Value din Pier A (Schengen).

În plus, pe Aeroportul din Frankfurt există un loc special amenajat, denumit “Movie Worlds”.

Aici pasagerii pot viziona meciurile într-un decor similar cu cel de acasă. Fanii își pot alege meciul preferat și se pot bucura de acțiune în timp ce stau în fotolii. Movie Worlds este amplasat în zona de tranzit a Terminalului 1: în Pier A pentru călătorii din zona Schengen și în Pier B și Z pentru zborurile non-Schengen.

Citiți și Descoperiți „Mainhattan”-ul Germaniei, orașul Frankfurt

Pasagerii se pot bucura, de asemenea, de o experiență sportivă specială la Poarta de Divertisment din Terminalul 1 – Pier B. În timpul Cupei Mondiale, meciurile selectate în direct vor fi difuzate pe un perete video LED, lat de 21m, care formează o curbă convexă de 180°.
Finala Cupei Mondiale va avea loc pe 15 iulie.

← Close