Concurs Wizz AIR: Poți câștiga călătorii nelimitate în rețeaua WIZZ timp de un an

WIZZ AIR LANSEAZĂ A DOUA EDIȚIE A CONCURSULUI WIZZ YOUTH CHALLENGE. Câștigătorii premiul cel mare vor primi călătorii nelimitate în rețeaua WIZZ timp de un an, în timp ce ocupanții locurilor doi, respectiv trei, vor avea bilete gratuite pentru a-și petrece vacanța mult visată sau pentru a-și continua studiile în străinătate.

Wizz Air anunță lansarea celei de-a doua ediții a WIZZ Youth Challenge, un concurs internațional de studii de caz ce permite studenților din universități și din colegii să-și arate potențialul și să vină cu idei inovatoare, out-of-the-box, ca răspuns la o provocare de afaceri stabilită de companie.

Participanții la WIZZ Youth Challenge vor câștiga experiență profesională, vor afla mai multe despre cum funcționează una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa, și dacă vor fi admiși mai departe, își vor prezenta conceptul în fața echipei WIZZ de profesioniști din aviație într-un eveniment live, în Budapesta.

Câștigătorii competiției vor fi recompensați cu oportunitatea de a călători gratis, pe parcursul unui an, în întreaga rețea WIZZ, ce oferă la ora actuală mai mult de 600 de rute, ce conectează 145 de destinații din 44 de țări, în timp ce ocupanții locurilor doi, respectiv trei, vor primi bilete gratuite pentru a-și petrece vacanța mult visată sau pentru a-și continua studiile în străinătate.

Concursul oferă următoarei generaţii de manageri o oportunitate foarte bună de a câştiga experienţă profesională prin abordarea unei probleme de afaceri din viața reală.

Până în 25 martie, cursanții de facultate sau masteranzii din universități sau colegii din întreaga rețea WIZZ se pot înscrie în competiție accesând www.wizzyouthchallenge.com.

Toate echipele înscrise vor primi studiul de caz pe data de 26 martie 2018, alături de instrucțiuni detaliate și materiale de fond, iar cererile de înscriere ale concurenților vor trebui să fie depuse până în 16 aprilie 2018. Echipele cu cele mai bune studii de caz vor fi invitate să participe la un eveniment live, organizat în Budapesta, în 9 și 10 mai 2018.

Mai multe detalii despre WIZZ Youth Challenge puteți găsi accesând: www.wizzyouthchallenge.com,

Informații suplimentare

Este obligatoriu ca echipele să se înscrie şi pe mail, şi să trimtă formularul de înscriere la Wizz Air?

Echipele pot aplica online pe website-ul www.wizzyouthchallenge.com. Aici, concurentii vor găsi formularul pe care trebuie să il completeze iar apoi sa il trimită prin serviciile postale la următoarea adresă:

E obligatoriu ca studenţii înscrişi să formeze de la început o echipă sau se pot alătura pe parcurs, unui grup?

Participanţii trebuie să îşi organizeze propria echipă. Wizz Air nu oferă sprijin acelora care nu au reuşit să se alăture unei echipe. Membrii echipei nu sunt obligaţi să fie studenţi în cadrul aceleiaşi instituții de învățământ superior sau să studieze în aceeaşi ţară. În competiţie se pot înscrie echipe formate din minimum 2 membri şi maximum 4, nu se pot înscrie studenţii care nu fac parte dintr-un grup. Membrii grupului trebuie să aibă peste 18 ani, responsabili în faţa legii.

Membrii fiecărei echipe trebuie să fie înregistraţi ca studenti la orice tip de instituţie de învăţământ superior care oferă o diplomă de studiu recunoscută sau care acordă titluri sau calificări recunoscute de terţi. O singură persoană poate fi membră doar într-o singură echipă.

← Close