BREAKING NEWS. Explozie în restaurant. 15 persoane rănite

Andrei Beldiman, 25 mai. 2018

Explozie în restaurant. 15 persoane au fost rănite, dintre care trei foarte grav.

Cincisprezece persoane au fost rănite, între care trei grav, în urma unei explozii survenite joi într-un restaurant din provincia Ontario (Canada).

Informațiile sunt conform mediei locale, citate de dpa. Potrivit Reuters, doi bărbaţi neidentificaţi au intrat într-un restaurant din oraşul Mississauga, 32 km vest de Toronto, şi au detonat o bombă, după care au fugit.

Explozia s-a produs în restaurantul indian Bombay Bhel în jurul orei locale 22:30, precizează agenţia britanică de presă.

Citiți și despre captură surprinzătoare pe aeroport – marfă de contrabandă ascunsă în interiorul unei persoane.

Un purtător de cuvânt al serviciului de prim-ajutor Paramedics a declarat pentru ziarul Times Colonist că trei persoane au suferit răni extrem de grave în explozia produsă în oraşul Mississauga. Acestea au fost transportate în grabă la un centru medical, potrivit dpa. Ceilalţi 12 răniţi au suferit răni nesemnificative, conform aceluiaşi purtător de cuvânt, informează Agerpres.

Doi indivizi suspecţi au intrat în restaurant şi au detonat un dispozitiv exploziv improvizat, a confirmat şi poliţia regională Peel într-o postare pe Twitter, potrivit căreia cei doi atacatori au reuşit să fugă, informează Reuters.

Citiți și despre final anchetă: o rachetă rusească a doborât zborul MH17 deasupra Ucrainei în 2014.

Deocamdată, nimeni nu a revendicat deflagraţia din restaurantul indian din provincia Ontario.

Poliţia a publicat o fotografie pe Twitter cu doi bărbaţi în hanorace cu glugi pe cap intrând în local. Unul dintre ei pare să aibă asupra sa un obiect.

Acest atac din Mississauga, al şaselea oraş ca mărime din Canada, intervine la o lună după ce şoferul unei camionete a intrat în plină viteză într-o mulţime la periferia Toronto, ucigând zece persoane şi rănind altele 15.

← Close