Bancnota din comunism care se vinde cu 30.000 de euro pe OLX. Poți să te îmbogățești rapid / FOTO

Aștefănoaiei Cristiana, 01 apr.. 2023

Mulți colecționari sunt interesați de o cunoscută bancnotă ce se găsește din ce în ce mai rar. Este vorba despre o bancnotă din perioada comunistă ce se vinde, acum, pe internet, mai exact pe platforma de anunțuri OLX, la o sumă impresionantă. 30.000 de euro cere un vânzător pentru raritatea oe care o deține.

Internetul este plin de lucrui la care nici măcar nu te-ai fi gândit că o să le găsești pe această platformă. Cum există câteva site-uri de anunțuri în România, iată că se găsesc și foarte mulți cumpărători care sunt dispuși să ofere sume de bani colosale pentru a-și satisface plăcerile.

Asta fie chiar și când vine vorba despre tot felul de rarități sau ob iecte vechi. printre ele se numără și monedele și bancnotele pe care mulți colecționari înrăiți le caută cu disperare.

În perioada comunistă, Banca Națională a României (BNR) a emis un număr important de bancnote. Printre acestea se află atât bancnote cu valori mari, cât și bancnote cu valori mai mici. Pe atunci există o bancnotă de 1.000 de lei.

Bancnota din comunism care se vinde, astăzi, cu 30.000 de euro pe internet. Această are că efigie pe una din fațete pe celebrul poet național Mihai Eminescu.

Ea a fost emisă în anul 1989. vânzătorul care o deține acasă, o vinde pe Olx cu o sumă de nici mai mult, nici mai puțin, de 30.000 de euro.

Bancnota de 2$ care valorează o avere

Bancnota de 1.000 de lei nu este singura care este scoasă la licitație pe internet. Pe lângă ea se numără și o bancnotă de 2 dolari. Dacă o ai acasă, poți face bani frumoși cu ea.


Breaking News: Se interzice aragazului pe bază de gaz - >>>>
← Close