Au apărut noile uniforme Alitalia, create de Alberta Ferretti

Andrei Beldiman, 18 iun.. 2018

Noile uniforme Alitalia au fost realizate de recunoscuta designeră Alberta Ferretti.

Alitalia a dezvăluit uniformele noi pentru personalul de la sol și de la bord, create de designerul italian de modă Alberta Ferretti.

Sursa: businesstraveller.com

Noile uniforme au fost dezvăluite la începutul Săptămânii de Modă pentru bărbați, de la Milano.

Ambele uniforme, de sex masculin și feminin, au fost fabricate din „lână albastră subțire”, cu elemente de design care includ nasturi aurii din satin, gravați cu litera „A”.

Jachetele de damă sunt marcate la talie cu o panglică lată în tricolorul steagului italian. Accesoriile includ mănuși din piele, fulare și cravate de mătase.

Citiți și Companiile EasyJet şi Lufthansa sunt interesate de achiziționarea Alitalia

Comentând noile uniforme, Fabio Maria Lazzerini, directorul comercial al operatorului de transport, a declarat despre colaborarea cu Alberta Ferretti că „aduce prestigiu companiei Alitalia”.

„Noile uniforme reprezintă munca a mii de colegi și parteneri care îndeplinesc un rol esențial în a asigura confortul pasagerilor. Aceștia se vor bucura de o călătorie unică și de înaltă calitate în fiecare zi. Din acest motiv, considerăm că este necesar să garantăm confortul maxim și bunăstarea în timpul activităților lor zilnice „.

Dezvăluirea noului design al uniformelor vine într-o perioadă de incertitudine pentru compania aeriană din Italia.

Alitalia a intrat în procedură de insolvență anul trecut, iar guvernul italian este în curs de a încerca să vândă transportatorul, după ce a prelungit recent termenul de vânzare până la sfârșitul lunii octombrie.

Citiți și Un autobuz a explodat în Roma, în apropiere de celebra Fontana di Trevi

Cauza principală a acestei amânări o constituie rambursarea unui controversat împrumut guvernamental. Compania este obligată să zboare până la data de 15 decembrie.

Alitalia, care este deținută în proporție de 49% de Etihad Airways, a intrat în faliment în mai 2017. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a respingerii unui contract de muncă de către angajații săi. Scopul acestui contract ar fi fost deblocat finanțarea din partea acționarilor, pentru un plan de restructurare.

← Close