Aterizare de urgență pe Otopeni: Cursa București – Tel Aviv operată de Blue AIR s-a întors pe OTP

Adrian, 22 apr.. 2018

Cursa Blue AIR, OB169 a fost nevoită să aterizeze de urgență pe Otopeni, la doar 40 de minute după ce aceasta a plecat din București spre Tel Aviv, asta după ce comandantul a anunțat pasagerii că sunt probleme tehnice.

Aeronova a aterizat în siguranță la ora 08:24, fiind așteptată de echipajele de intervenție. Martorii spun că la unul din motoare ar fi ieșit un „fum suspect”.

Cursa Blue Air OB169 este reprogramată la ora 13

„Avionul s-a umplut de fum. Echipajul a fost unul profesionist. Era un avion aglomerat, iar acum toți aces pasageri așteaptă în aeroport pentru acea curstă. Pasagerii așteaptă deja de aproape patru ore. Dar toată lumea a înțeles și cred că e mai bine să așteptăm, decât să fim în pericol”, spune Zvi Asher, pasager.

„Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Un Boeing 737-800NG (YR-BMH) care efectua zborul Blue Air 0B169 București – Tel Aviv a decolat în această dimineață la 7:44 însă la scurt timp a fost nevoit să se întoarcă din drum și să aterizeze de urgență la București.

După 40 de minute de zbor, pilotul a informat pasagerii că din unul dintre motoare iese fum suspect și că avionul se va întoarce la București. Avionul a aterizat la ora 8:25, în siguranță, la sol fiind așteptat de echipaje de pompieri și ambulanțe.

Pasagerii au fost transportați în terminal așteptând și la această oră următorul zbor spre Tel Aviv. Pasagerii ne-au informat că până la această oră n-au primit detalii despre următorul zbor, scrie BoardingPass.ro

O nouă cursă cu destinația Tel Aviv va prelua pasagerii din avionul cu probleme. Acest zbor este programat la ora 13.00.
← Close