Aterizare de urgență pe Otopeni: Cursa București – Tel Aviv operată de Blue AIR s-a întors pe OTP

Adrian, 22 apr.. 2018

Cursa Blue AIR, OB169 a fost nevoită să aterizeze de urgență pe Otopeni, la doar 40 de minute după ce aceasta a plecat din București spre Tel Aviv, asta după ce comandantul a anunțat pasagerii că sunt probleme tehnice.

Aeronova a aterizat în siguranță la ora 08:24, fiind așteptată de echipajele de intervenție. Martorii spun că la unul din motoare ar fi ieșit un „fum suspect”.

Cursa Blue Air OB169 este reprogramată la ora 13

„Avionul s-a umplut de fum. Echipajul a fost unul profesionist. Era un avion aglomerat, iar acum toți aces pasageri așteaptă în aeroport pentru acea curstă. Pasagerii așteaptă deja de aproape patru ore. Dar toată lumea a înțeles și cred că e mai bine să așteptăm, decât să fim în pericol”, spune Zvi Asher, pasager.

„Aterizare de urgență pe Aeroportul Otopeni! Un Boeing 737-800NG (YR-BMH) care efectua zborul Blue Air 0B169 București – Tel Aviv a decolat în această dimineață la 7:44 însă la scurt timp a fost nevoit să se întoarcă din drum și să aterizeze de urgență la București.

După 40 de minute de zbor, pilotul a informat pasagerii că din unul dintre motoare iese fum suspect și că avionul se va întoarce la București. Avionul a aterizat la ora 8:25, în siguranță, la sol fiind așteptat de echipaje de pompieri și ambulanțe.

Pasagerii au fost transportați în terminal așteptând și la această oră următorul zbor spre Tel Aviv. Pasagerii ne-au informat că până la această oră n-au primit detalii despre următorul zbor, scrie BoardingPass.ro

O nouă cursă cu destinația Tel Aviv va prelua pasagerii din avionul cu probleme. Acest zbor este programat la ora 13.00.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close