Angajat al aeroportului acuzat de agresiune sexuală a pasagerilor

Andrei Beldiman, 17 iun.. 2018

Un angajat al aeroportului a fost acuzat de agresarea sexuală a pasagerilor de sex feminin care treceau prin magazinul de cadouri

Un lucrător din Carolina de Nord, de la Aeroportul Internațional Charlotte Douglas, a fost acuzat de agresiunea sexuală a unui pasagere de 20 de ani.

Incidentul a avut loc într-unul din magazinele de cadouri ale aeroportului.

Sam Nedawi, în vârstă de 56 de ani, a fost arestat și acuzat de agresiune sexuală. Victima a raportat comportament total nepotrivit poliției, informează publicația WSOC. Femeia susține că incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de 6 iunie, conform unui raport al poliției, obținut de publicația WSOC.

Potrivit publicației, din raportul poliției reiese faptul că incidentul a durat aproape 20 de minute. Ca și cum acest aspect nu era de ajuns, se pare că victima s-ar fi aflat sub influența medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală în acel moment.

Citiți și Incident în avion. O femeie acuză un pasager pentru gesturi indecente

Agresorul lucra și pentru o companie aeriană de renume

Oficialii aeroportului au confirmat că Nedawi, lucrător contractual, a fost angajat la magazinul Paradies din interiorul aeroportului. De asemenea el a lucrat și ca angajat al companiei aeriene Lufthansa. Acesta lucra la ghișeul de check-in al companiei.

Lufthansa a emis de atunci o declarație ca răspuns la știrile despre arestarea lui Nedawi. Reprezentanții companiei au afirmat că nu vor mai avea nevoie de serviciile sale.

Citiți și Incident pe aeroport. Un pasager s-a stins din viață după ce a căzut dintr-un avion

“Având în vedere că regulile privind acest gen de abateri, comportament agresiv, sunt foarte stricte, avem toleranță zero pentru hărțuire și violență de orice fel, astfel l-am informat pe angajatul în cauză că Lufthansa nu va accepta serviciile sale în viitor”, a scris Lufthansa.

Un reprezentant al Aeroportului Internațional Charlotte Douglas nu a fost disponibil imediat pentru comentarii.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close