AIR24 și rețeaua sa de site-uri oferă companiilor aeriene spații publicitare gratuite

Adrian, 30 mai. 2020

Compania AIR24 GATE SRL oferă tuturor companiilor care operează în România, după relansarea zborurilor spații publicitare gratuite în toată rețeaua de site-uri a companiei www.air24.ro, www.huff.ro, www.livetext.ro, www.stiri24.ro și www.stiritv.ro.

Compania AIR24 pune la dipoziția companiilor aeriene în mod absolut gratuit spații publicitare în toate site-urile menționate mai sus, iar afișările lunare sunt de 55.000.000 de afisări unice lunar în site-urile noastre. Modul de afisare a spatiilor publicitare se va face prin adserver prin sistem de bannere sau alte creative generate de companiile aeriene.

De asemenea pe toate site-urile menționate, compania noastră va publica gratuit advertoriale, comunicate de presă, oferte, așa cum o face și pană acum, însă va promova mai intens și în toată rețeaua de site-uri.

De asemenea punem la dispoziție o audiență totală pe rețelele sociale de 50.000.000 de utilizatori (media reach-urilor paginilor deținute de grup), unde pot fi promovate fotografii sau video-uri de promovare ale companiilor, tot în mod gratuit.

Companiile care opereaza de pe orice aeroport din Romania, sunt invitate sa se alăture demersul AIR24 care își propune să pună umărul la relansarea aviației și pornirea motoarelor avioanelor dar și a companiilor aeriene.

De asemenea AIR24 si grupul de site-uri este deschis la orice altă variantă de promovare pentru a sprijini relansarea aviației comerciale.

Companiile interesate vor fi primi și mediakitul companiei care da detalii despre audiența site-urilor și alte date demografice de interes pentru agențiile / companiile care vor sa se alăture campaniei.

Cei interesați ne pot trimite email pe adresa gate@air24.ro cu propuneri de campanii.

Campania se desfășoară începând din data de 30 mai până în data de 31 decembrie 2020.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close