Air New Zealand va introduce paturi speciale pentru sugari

Air New Zealand dezvăluie paturi plate, concepute pentru sugari, care le permit acestuia să se întindă în timpul decolării și aterizării.

Sursa: dailymail.co.uk

Într-o încercare de a face sugarii să se simtă mai confortabil în timpul zborului, Air New Zealand a dezvăluit un nou pat plat. Astfel copiii pot sta culcați pe durata zborului.

Compania aeriană a lansat serviciul Skycouch în 2011. Acesta permite transformarea unui șir de trei locuri, din clasa Economy, într-o suprafață plană. În mod tradițional, copiii trebuiau să stea în poala unui adult atunci când semnul centurii de siguranță închise era pornit.

Cu toate acestea, datorită unui ham nou și a unei centuri destinate sugarilor, lucrurile se vor schimba puțin.

Un nou “pat pentru copii” oferă confort și protecție suplimentară pentru cei mai tineri clienți Skycouch ai companiei aeriene. Acesta a fost realizat pentru bebelușii care au sub 18 kilograme și au o înălțime de până la 110 centimetri.

De asemenea poate fi atașat la Skycouch, astfel încât părinții să poată fi lângă copiii lor și totodată să poată avea parte de odihna mult meritată.

Sursa: dailymail.co.uk

Bebelușii pot rămâne în patul special pe toată durata zborului.

Aceste servicii sunt gratuite pentru toți clienții Skycouch din clasa Economy care călătoresc cu sugari.

Anterior, era permis ca doar doi adulți sau un adult și un copil, care călătoresc împreună, să se așeze unul lângă altul pe Skycouch, în poziție lungită, unul lângă altul. Acum a fost extins acest serviciu astfel încât doi copii pot să-l folosească.

Managerul de experiență în domeniul clienților al companiei Air New Zealand, Anita Hawthorne, se așteaptă ca schimbările să fie populare în rândul familiilor.

Ea a explicat: “Skycouch a schimbat jocul în ceeac ce privește cabina Economy. În timp ce l-am comercializat inițial cuplurilor, am realizat foarte repede că serviciul este potrivit și părinților cu bebeluși.

Sursa: dailymail.co.uk

Părinții se pot relaxa în timp ce copiii pot avea propriul spațiu pe patul plat pentru a se juca fără a întrerupe alți pasageri.

Datorită acestui proces, am avut șansa de a vorbi cu mulți clienți care au călătorit pe Skycouch și feedbackul lor a ajutat la informarea actualizărilor și îmbunătățirilor pe care le introducem anul acesta”.

În așteptarea certificării și aprobărilor de reglementare, compania aeriană intenționează să facă noua versiune a produsului Skycouch disponibil progresiv la bordul aeronavelor Boeing 777 și 787-9 Dreamliner, în lunile următoare.

Citiți și:

← Close