Aeroportul din Birmingham, obligat să se închidă din cauza unui avion care a aterizat de urgență! Mai multe zboruri REDIRECȚIONATE

AIR24 Redacția, 16 iun.. 2018

Aeroportul Birmingham a fost nevoit să își închidă pista după ce un avion norvegian a fost nevoit să aterizeze de urgență.

Avionul zbura din Islanda în această dimineață, însă nu a reușit să ajungă la destinație.

Zborul cu numărul D86241 avea destinația Reykjavik – Madrid, dar a trebuit să se oprească la jumătatea drumului la Birmingham. Motivul pentru care avionul Boeing 737 a trebuit să aterizeze la Birmingham nu a fost cunoscut încă de la început.

International Flight News a anunțat că este vorba despre o urgență, iar un purtător de cuvânt de-al aeroportului a confirmat că pista a fost închisă.

Se pare că multe zboruri au fost direcționate către East Midlands.

O purtătoare de cuvânt a aeroportului din Birmingham a confirmat o problemă hidraulică care a provocat aterizarea. Pasagerii și echipajul se află acum în terminalul unde sunt asistați de personalul aeroportului.

Un purtător de cuvânt al companiei norvegiene care operează Boeing-ul 737, a declarat: „Zborul a trebuit să devieze din cauza unei probleme tehnice. Plecase inițial de la Reykjavik spre Madrid, când a aterizat în condiții de siguranță la Aeroportul Birmingham ca o măsură de precauție standard.

“Camioanele de incendiu pun spuma sub aeronavă ca o măsură de precauție standard. Vom face tot ce putem pentru a ne îngriji de pasagerii noștri”, se arată în anunțul companiei norvegiene.

Persoanele care au o călătorie planificată sunt rugate să verifice site-ul aeroportului sau al companiei aeriane la care au programată călătoria.

← Close