Accident aviatic: un avion s-a prăbușit în Arizona

Andrei Beldiman, 12 apr.. 2018

Un accident aviatic a avut loc luni seară, în Arizona, Statele Unite ale Americii. 6 tineri celebri pe rețeaua de socializare Instagram au decedat după ce avionul în care se aflau s-a prăbușit.

Șase tineri și-au pierdut viața după ce avionul privat în care se aflau s-a prăbușit în Arizona.

Cinci bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 22 și 28 de ani, se îndreptau spre Las Vegas într-un avion privat. La doar 15 minute de la decolare aeronava lor s-a prăbușit pe un teren de golf din Arizona, scrie revista People.

Potrivit presei americane, pilotul a raportat că situația la bord era bună, în timpul ultimei discuții cu turnul de control. În urma accidentului autoritățile investighează circumstanțele în care s-a produs. Momentan nu este cunoscută cauza care accidentului.

“Aveți vreo dificultate?”, îl întreabă un controlor de trafic aerian pe pilotul în vârstă de 28 de ani. Pedroza, pilotul, a răspuns: “Suntem bine, e doar o lecție.”

Acesta lucra ca host într-un club de noapte pentru homosexuali.

“Îmi pare rău că nu mai este cu noi. Iubeam modul în care a ales să-și trăiască viața la maxim. Voia să vadă lumea și să călătorească. O să ne fie dor de el. Nu judeca pe nimeni și lupta pentru egalitatea drepturilor oamenilor.”, a afirmat un prieten de-al tânărului.

Pedroza avea 12.000 de urmăritori pe Instagram. Tânărul publica fotografii și videoclipuri din excursiile pe care le făcea.

Printre cei care se aflau la bordul avionului se numără și Coogan, o tânără în vârstă de 23 de ani.

Ea lucra ca fotomodel și era celebră pe rețeaua de socializare Instagram, unde era urmărită de 28.000 de oameni.

Directorul liceului unde Coogan a învățat a afirmat despre ea: “Îi plăcea aventura și comunicam foarte ușor cu ea. Se înțelegea bine cu toți elevii.”

Patel, un alt tânăr dintre cei șase care și-au pierdut viața în accidentul aviatic, își înființase propria companie de haine. El avea peste 44.000 de urmăritori pe Instagram.

Cei 6 care și-au pierdut viețile sunt:

  • Anand Patel (Happy) 28 de ani
  • Erik Valente 26 de ani
  • James Louis Pedroza 28 de ani
  • Mariah Sunshine Coogan 23 de ani
  • Helena Lagos 22 de ani
  • Iris Carolina Rodriguez Garcia 23 de ani

Autoritățile investighează acum dacă avionul era echipat corespunzător pentru a transporta șase oameni.

Citiți și:

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close