Fly

Zborurile Ryanair București – Timișoara și retur, revin din iunie. TAROM vine cu oferte de nerefuzat

Zborurile Ryanair pe ruta București – Timișoara și retur, revin din 2 iunie 2021, de asemenea și returul Timișoara – București cu aceeași companie. Zborurile sunt programate dimineața și sunt la tarif promoțional, doar 12 euro fară bagaj de cală spre vestul țării și retur. Așa că dacă dorți să zburați ieftin la Timișoara aveți din iunie o a treia companie care zboară spre acest aeroport. În prezent operează Tarom, zilnic și Blue Air în anumite zile ale săptămânii.

Ryanair readuce zborurile pe ruta București – Timișoara și Timișoara – București la prețuri low cost

Ryanair operează zboruri ieftine de la București la Timișoara în zilele de luni, miercuri, vineri și duminică în luna iunie 2021. Din iulie 2021 va zbura în fiecare zi.

Ryanair readuce zborurile pe ruta București – Timișoara și Timișoara – București la prețuri low cost

Programul zborurilor pentru luna iunie 2021 ale companiei Ryanair spre Timișoara din București și retur este dimineața. Avioanele pleacă din București spre Timișoara la ora 07:30 și sosește în vestul țării la ora 08:30, iar returul este de la ora 08:55 cu sosire la București la ora 09:55. Similar cu zborurile Blueair pe această rută.

Program de zbor Ryanair pe ruta București – Timișoara și retur, bilete de avion ieftine începând de la 12 euro

Prețurile pentru biletele ieftine pentru zborurile din București spre Timișoara încep de la 12 euro și în funcție de configurație, locuri, bagaje variază.

Program zboruri ieftine Ryanair București – Timișoara și retur

Programul din iulie aduce zboruri spre Timișoara la ore și mai matinale ca în iunie. Plecările în perioada iulie – august vor fi la 06:30, iar returul spre București la ora 07:55. Toți cei care fac rezevări din timp beneficiază de prețuri preferențiale la cel mai mic tarif, fară bagaj de cală sau loc ales. Este permis doar un ruscac mic în cabina avionului.

Program de zbor Ryanair pe ruta București – Timișoara și retur în lunile iulie și august

Conform site-ului Ryanaiar zborurile sunt operate de MaltaAir, dar aeronavele sunt Ryanair. Rezervările se pot face pe site-ul www.ryanair.com.

TAROM concurează la prețuri cu companiile low cost, cu variații mai bune la programul de zbor

Compania TAROM schimba orarul zborurilor din iunie 2021 și va reveni la zborurile de dimineață cu plecare din București la ora 07:30 și sosire la Timișoara la ora 08:30. Returul spre București de la Timișoara se face la ora 09:10 cu sosire la ora 10:10.

De asemenea este singura companie care oferă și zboruri seara, respectiv plecare din Timișoara spre București la ora 18:55 și sosire în București la ora 19:55.

TAROM concurează cu companiile low cost și oferă bilete de avion ieftine la prețuri promoționale pe ruta București – Timișoara, și un program de zbor mai variat chiar și cu 3 curse pe zi în zilele de vineri

Interesantă strategia TAROM pe această rută, prețurile sunt extrem de bune ținând cont că la doar 48 de euro pe segment aveți bagaj de cală înclus și servicii la bord. La companiile low cost odată adaugate aceste servicii, costă mai mult decât la compania de linie TAROM. Rezervările se pot face pe site-ul www.tarom.ro.

Dacă vă doriți să plecați mai târziu din Timișoara, din iulie Blueair zboară spre București la ora 21:15, iar prețurile pentru un bilet de avion basic sunt ietine e la 175 de lei pe segment, la ora publicării acestui articol.

Adrian

Share
Published by
Adrian

Recent Posts

Nu câștigi niciodată la sloturi? Iată cum poți rezolva situația

Pentru mulți jucători, experiența de a nu câștiga niciodată la sloturi poate deveni extrem de…

2 săptămâni ago

Ridicați-vă deasupra concurenței cu PublicitateOOH.ro – Lideri în promovarea outdoor prin steaguri direcționale în București și Ilfov

Doriți să vă faceți remarcat brandul în peisajul aglomerat din București și Ilfov? Căutați o…

o lună ago

Ghid pentru inchirieri autoin vacante

Atunci cand iti planifici o vacanta in Bucuresti vei avea nevoie de cateva sfaturi daca…

2 luni ago

Cum să învingi la Baccarat (în mod sigur)

Jocul de baccarat este fără discuţie unul dintre cele mai îndrăgite jocuri de masă din…

2 luni ago

Cele mai frumoase destinații pentru luna de miere, din Europa de Est

Când vine vorba de planificarea lunii de miere, Europa de Est s-ar putea să nu…

2 luni ago

Plecat în vacanță? Ghid pentru alegerea casei de pariuri online

Pariurile sportive s-au schimbat radical în ultimul deceniu. Plecarea în concediu nu mai reprezintă a…

2 luni ago

Acest site folosește cookies.