Wizz air a inaugurat astăzi o nouă rută din București către insula Skiathos

Adrian, 12 iun.. 2023

Wizz Air a inaugurat astăzi o nouă rută din București către insula Skiathos din Grecia. Biletele sunt disponibile acum pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

Skiathos este una dintre cele mai verzi insule din Arhipelagul insulelor Sporade, Grecia, și surprinde prin plajele sale aurii, pădurile bogate și viața de noapte activă. Insula este pitorească, cu peisaje intacte și apa albastră, fermecătoare a Mării Egee.

Cea mai faimoasă și vizitată plajă este Koukounaries, considerată una dintre cele mai frumoase din Marea Mediterană. Skiathos combină tot ceea ce este necesar pentru o vacanță de vară perfectă: coaste uimitoare, hoteluri minunate, servicii extraordinare pentru clienți, mese rafinate și o mulțime de locuri interesante pentru a te bucura de un apus pe malul mării.

Vizitatorii au ocazia să se îmbarce într-un tur cu barca în jurul insulei pentru a descoperi golfuri ascunse, plaje izolate și peisaje de coastă impresionante. De asemenea, puteți vizita insulele învecinate Skopelos și Alonissos, cunoscute pentru farmecul lor natural.

Skiathos este o insulă cu o frumusețe naturală aparte și oferă multe trasee pentru plimbări în natură. Cel mai faimos traseu este Koukounaries-Pine Forest Trail, unde vizitatorii pot face drumeții prin pădurile dese ale insulei, se pot bucura de priveliști și pot observa flora și fauna diversificată a locului.

Această nouă rută oferă acum o altă ocazie interesantă de călătorie pentru cei care doresc să viziteze o destinație minunată, pentru o ședere mai scurtă sau chiar o vacanță lungă alături de prieteni sau familie.

Valeria Bragarenco, Corporate Communications Manager în cadrul Wizz Air, spune: „Suntem extrem de încântați de operarea primului nostru zbor de la București către Skiathos, oferind pasagerilor ocazia de a explora frumusețea insulei grecești. Cu această nouă rută, ne propunem să oferim experiențe de călătorie de neuitat, permițând pasagerilor noștri să-și creeze amintiri într-o destinație minunată, cunoscută pentru splendoarea peisajelor naturale, ospitalitatea sa și moștenirea culturală bogată.”

← Close