Rute noi Wizz Air. Compania lansează 2 rute noi din București și Cluj-Napoca

Andrei Beldiman, 27 mart.. 2018

Două rute noi Wizz Air vor fi lansate din București și Cluj-Napoca spre capitala Greciei, Atena.

Sursa: Wizz Air

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi una dintre companiile aeriene cu cea mai mare creştere în Europa. Aceasta anunță lansarea a două rute noi din București și Cluj – Napoca spre Atena.

Când vor fi operate zborurile către Atena?

Zborurile spre Atena, vor fi operate din București în fiecare zi de luni, miercuri, joi, vineri și duminică. În vârful sezonului de vară, 15 iunie – 15 septembrie, vor exista zboruri zilnice din capitală. Din Cluj – Napoca se va zbura în fiecare miercuri și duminică.

Biletele încep de la 129 ron din București și 179 ron din Cluj și se pot rezerva de pe wizzair.com. Prețul este pentru un singur segment, toate taxele obligatorii incluse și bagaj de mână.

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană din România, continuă creşterea sa puternică și în 2018. Anul acesta 8,9 milioane de locuri vor fi puse la vânzare pe rutele sale din țară, cu 17% mai mult decât anul trecut. Tot în 2018 din România au început sau vor începe să opereze 16 noi rute. Alte trei noi aeronave se vor alătura flotei WIZZ locale, ceea ce face ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 25. În prezent, reţeaua WIZZ din România este formată din 146 de rute spre 21 de țări, inclusiv zborul intern Bucureşti – Cluj -Napoca, iar prețurile încep de la 39.99 ron pe segment.

WIZZ continuă să crească în întreaga Europă. În cadrul campaniei #WIZZaroundEurope, cea mai mare creștere operațională din istoria companiei aeriene, în ultimele zile au fost alocate 3 noi aeronave bazelor locale din Marea Britanie și Polonia. Atena s-a alăturat rețelei ca cea mai nouă destinație, iar alte 17 rute au început să fie operate. Per total, între martie și iulie 2018, un total de 21 de aeronave vor fi alocate bazelor WIZZ din Europa. Acestea sprijină 700 de plecări săptămânale suplimentare, precum și lansarea a 70 de noi servicii în întreaga rețea.

Expansiunea actuală a WIZZ până în vara anului 2018 reprezintă o investiție de peste 2 miliarde de dolari.

700 de profesioniști în aviație se alătură echipei WIZZ pentru a contribui la succesul din ce în ce mai mare al companiei.

Pentru a sărbători expansiunea masivă, clienții sunt invitați să urmărească #WIZZaroundEurope și să găsească multe surprize și concursuri distractive pe pagina de Facebook a companiei.
În plus, un pasager norocos ce va călători pe primul zbor operat de fiecare dintre cele 21 de noi aeronave va câștiga un voucher Wizz Air în valoare de 1.000 de euro. Voucherele vor fi ascunse sub un loc selectat la întâmplare, oferindu-i câștigătorului posibilitatea de a explora în continuare destinațiile din rețeaua Wizz Air.

Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications (interimar) declară:

“Acesta este un moment special pentru Wizz Air și clienții săi, pe măsură ce continuăm să extindem rețeaua noastră în întreaga Europă. Pasagerii din România au acum oportunitatea de a explora Atena și împrejurimile acesteia la cele mai mai mici tarife WIZZ și de a călători cu una dintre cele mai tinere flote din Europa. Suntem convinși că nouă destinație va fi mai mult decât apreciată de către călătorii noștri dornici de a vizita unele dintre cele mai interesante destinații pe care le oferă rețeaua Wizz Air.”

Toate zborurile Wizz air sunt operate cu aeronave Airbus A320, cu 180 de locuri, și Airbus A321, cu 230 de locuri. Noile aeronave Airbus A321 au început să fie livrate din noiembrie 2015.

Alte știri:

← Close