Lufthansa a lansat noua colecție de pături și perne pentru zboruri mai confortabile

Andrei Beldiman, 17 mai. 2018

Noua colecție de pături și perne Lufthansa vă va face călătoria pe distanțe lungi mai agreabilă.

Lufthansa a lansat o gamă denumită Dream Collection pentru pasagerii care zboară pe distanțe mari.

Produsele includ o nouă pernă și o „pătură mare și caldă”, precum și o saltea de la producătorul german de paturi Paradies și o cămașă de dormit marca Van Laack.

Sursa: Lufthansa

Transportatorul afirmă că stratul superior al saltelei este 100% din bumbac, iar partea inferioară dintr-un material antiderapant, care „permite o ventilație ideală împiedicând încălzirea în exces”.

Lufthansa suplimentează zborurile către Rusia, în perioada World Cup 2018.

Fața de pernă și pătură au imprimate noua siglă a grupului, lansată la începutul acestui an, odată cu dezvelirea noului design al avioanelor companiei.

Sursa: Lufthansa

Noile facilități sunt lansate pentru zborurile Lufthansa care durează zece ore și jumătate sau mai mult. Acestea sunt realizate pe rute către Africa de Sud, America Latină, America de Sud și Coasta de Vest a SUA.

Acestea vor fi apoi lansate în cadrul zborurilor de transport pe distanțe lungi, începând cu zborurile către Asia din luna iunie. Toate celelalte zboruri pe distanțe lungi vor beneficia de noile pături și fețe de pernă din toamnă.

Mai multe detalii pe site-ul oficial.

Lufthansa a făcut public și noul design al aeronavei B747-400. Zborul inițial a fost realizat pe ruta Frankfurt – Toronto.

Transportatorul a dezvăluit în februarie noul design. A fost forțată să ajusteze nuanța culorii albastre, după ce au apărut preocupări privind faptul că ar putea părea prea întunecată în anumite condiții.

Citiți și despre Lufthansa Group va plasa o comandă prin care va achiziționa 16 aeronave noi. Astfel flota sa se va mări cu avioane marca Airbus, dar și Boeing.

Când compania aeriană a prezentat inițial noul design exterior a anunțat că un total de 40 de aeronave vor fi vopsite în noile culori până la sfârșitul anului. CEO-ul Carsten Spohr a declarat că va dura opt ani pentru ca flota de 330 de aeronave să fie reproiectată.

← Close