FOTO. Lounge-ul business class United Airlines oferă o experiență premium

Noul lounge de lux al companiei aeriene americane United Airlines oferă o experiență extraordinară clienților de la clasa business.

Luxosul spațiu este amplasat în cadrul Aeroportului din San Francisco.

Printre facilitățile oferite se numără un bar, capsule speciale pentru dormit, 492 de prize și acesta este doar începutul. Haideți să descoperim împreună elegantul lounge.

A călători cu avionul poate fi uneori o adevărată durere de cap. Dar, pentru călătorii internaționali ai companiei United Airlines, care își permit să cheltuiască, o experiență de ultimă generație îi așteaptă la Aeroportul Internațional San Francisco.

Compania aeriană a tăiat panglica noului său lounge, Polaris. Acesta este doar al doilea de acest gen.

Inaugurarea a avut loc pe Aeroportul Internațional San Francisco pe 30 aprilie 2018.

Lounge-ul pentru clasa business oferă un restaurant și un bar, o bibliotecă, spații luxoase pentru duș și pături călduroase pentru călătorii obosiți.

Pentru călătorii internaționali ai companiei United Airlines, experiența de primă clasă începe înainte de a părăsi aeroportul.

Sursa: Melia Robinson/Business Insider

Trecând prin recepția salonului Polaris, călătorii intră într-o zonă de bibliotecă de obicei liniștită, dar care devine plină de viață când se aglomerează.

Citiți și despre United Airlines suspendă temporar transportul animalelor la bordul aeronavelor sale.

Pasagerii se pot relaxa în lounge, pe scaune confortabile și în intimitate. Designul locurilor este realizat în așa manieră încât puteți să faceți un apel privat sau să vă relaxați feriți de privirile celorlați.

Sursa: United

În plus există nici mai mult, nici mai puțin de 492 de porturi USB și 492 de prize în total.

Sursa: Melia Robinson/Business Insider

Lounge-ul se întinde pe o suprafață la fel de mare cât a unui teren de fotbal, în lungime, și are două etaje. Oaza de calm este în contrast puternic cu haosul terminalului internațional.

Sursa: United

Pe hol, luminile de pe tavan strălucesc ca stelele pe cerul nopții.

Melia Robinson/Business Insider

Există cinci capsule private, sau “păstăi de somn”, amenajate cu așternuturile Saks Fifth Avenue, pentru cei care au nevoie de un pui de somn. În acestea există și mașini care bruiază zgomotul, măști pentru ochi și dopuri de urechi, pentru o experiență cât mai plăcută.

Citiți și despre zborul companiei United, pe ruta Houston – Sydney, este unul dintre cele mai lungi din lume.

Sursa: United

Zona de dușuri este mai mare decât într-un apartament obișnuit, Fiecare arată ca o sală ideală de relaxare. Angajații pot să vă calce cu abur hainele, la comandă.
Experiența continuă la etaj cu barul și restaurantul lounge-ului. Gustați cocktailuri ideale și admirați opulența decorului.

Sursa: United

Restaurantul servește mâncăruri alese, special pregătite cu delicatețe, pentru a satisface papilele gustative chiar și a celor mai dificili clienți.

← Close