Cum este să călătorești cu avionul pentru 17 ore din Perth către Londra?

Imaginile făcute de un călător, în timpul zborului din Perth către Londra, arată cum este cu adevărat să călătorești cu avionul timp de 17 ore.

Sursa: dailymail.co.uk

Compania aeriană australiană Qantas a făcut istorie cu zborul de 17 ore, din Perth, Australia, către Londra, Marea Britanie.

Zborul a durat 17 ore, călătorii au zburat 9.000 de mile, aproximativ 14.500 km. Zborul a decolat sâmbătă seara. Această rută marcheză începutul celei mai rapide modalități de deplasare între Australia și Europa.
Primii pasageri au împărtășit gândurile și părerile despre experiența avută la bord, prin fotografii și postări pe rețelele de social-media.

Sursa: dailymail.co.uk

Călătoria a durat 17 ore și 20 de minute și a fost realizată cu un Boeing 787-9 Dreamliner.

Avionul a fost supranumit Emily, iar călătoria a ajuns la final cu câteva minute înainte de ora programată, 05:02 AM, duminică.

Wayne Kwong, un blogger de aviație, a fost unul dintre pasageri, la clasa economică. Acesta a postat câteva fotografii din timpul călătoriei, oferind detalii de la bordul avionului.

Sursa: dailymail.co.uk

Despre mâncare a spus că a fost delicioasă, fără a fi greoaie pentru stomac. Meniul a fost conceput în așa măsură încât să mențină pasagerii hidratați pe toată durata călătoriei. Pasagerii au avut acces la un mini bufet/frigider cu snack-uri, fructe și băuturi. De asemenea au primit un kit de zbor care conține periuță de dinți, dopuri de urechi, o pătură și o mască de ochi pentru o se odihni cât se poate de confortabil.

Sursa: dailymail.co.uk

Kwong a declarat pentru Yahoo 7 că a avut destul loc pentru picioare și că a avut parte de perne minunate, în stil retro, folosite pentru a preveni accidentele la genunchi în cazul pasagerilor mai înalți.

Sursa: dailymail.co.uk

Avionul este de două ori mai eficient în comparație cu Boeing 747.

Zgomotul în interior este mai mic, ferestrele au dimensiuni mai mari, calitatea aerului este îmbunătățită, la fel și tehnologia pentru a reduce turbulențele.

Sursa: dailymail.co.uk

Zborul a fost mai lung cu 24% față de cea mai lungă rută anterioară, către Londra. Distanța parcursă de zborul operat de compania Garuda Indonesia, între Heathrow și Jakarta, fiind de 7.275 mile, aproximativ 11.708 km.

Zborul din Perth către Londra a debutat cu o rundă de aplauze și a avut la bord 200 de pasageri și 16 membrii ai echipajului.

Citiți și despre:

← Close