Bază nouă Wizz Air la Viena. Reducere de 20% la toate zborurile din și către Viena

Andrei Beldiman, 14 iun.. 2018

Bază nouă Wizz Air la Viena – compania aeriană sărbătorește evenimentul prin inaugurarea a 5 rute noi și o reducere consistentă pentru biletele de avion.

Pasagerii Wizz Air vor zbura din Viena către destinații noi, la bordul aeronavelor Airbus A320.

Wizz Air, una dintre companiile aeriene cu cea mai rapidă creștere din Europa și liderul de transport low-cost din Europa Centrală și de Est, își deschide baza austriacă la aeroportul din Viena cu una dintre noile sale aeronave Airbus A320. Noua aeronava alocată va susține începerea operațiunilor a cinci noi servicii de la Viena către destinațiile populare: Valencia, Roma Fiumicino, Malta, Bari și Tel Aviv.

Citiți și Descoperiți orașe europene în vara lui 2018 cu bilete de avion ieftine

Ofertă promoțională – reducere de 20% la achiziționarea biletelor de avion Wizz Air către/din Viena

Pentru a sărbători această etapă importantă, Wizz anunță o reducere de 20% la achiziționarea biletelor de avion, pentru clienții săi de la Viena. Astfel aceștia vor beneficia de această reducere pe toate cele 30 de rute disponibile din Viena. Promoția este valabilă pentru toate biletele achiziționate până la miezul nopții de joi, 14 iunie.

Având în prezent mai mult de 33 de zboruri plecând de la Viena în fiecare săptămână, compania aeriană oferă bilete de la 19,99 EUR pe wizzair.com pasagerilor austrieci și vizitatorilor lor. În acest an, mai mult de o jumătate de milion de locuri se află deja la vânzare din / către aeroportul din Viena. Zborurile Wizz Air aduc noi oportunități de călătorie, contribuie la economia locală, stimulează turismul și consolidează parteneriatele de afaceri dintre țările europene.

Citiți și Cum sunt păcăliți românii de o ofertă mincinoasă în numele Wizz Air

“Suntem mândri să sărbătorim deschiderea unei noi baze WIZZ în Austria la aeroportul din Viena. Primele zboruri ale companiei Wizz Air de la Viena au început în aprilie și acum inaugurăm alte 5 noi rute”, a declarat George Michalopoulos, Chief Commercial Officer la Wizz Air la conferința de presă de la Viena. “Până în 2019, noua bază de la Viena va crea mai mult de 200 de locuri de muncă locale. Pasagerii austrieci WIZZ vor descoperi Europa la prețuri cu adevărat scăzute printr-o rețea de 30 de rute spre 22 de țări.”

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close