Avionul Toy Story este visul împlinit al copiilor

Compania China Eastern Airlines a creat un design nou pentru una dintre aeronavele sale. Avionul Toy Story este visul împlinit al oricărui fan al filmului de desene animate.

Sursa: dailymail.co.uk

Designul inspirat din Toy Story poate fi văzut pe avionul companiei, dar și în interiorul acestuia.

La exterior, figurile personajelor Buzz Lightyear și Woody îi întâmpină pe pasageri.

La bord, scaunele albastre prezintă, de asemenea, imagini ale personajelor. Acestea apar pe compartimentele de bagaje, pe tăvile de alimente special concepute, meniuri și în programele de divertisment de la bord.

Sursa: dailymail.co.uk

În terminal pasagerii se pot fotografia cu personajele lor preferate din seria de filme.

De asemenea vor primi un permis de îmbarcare special.

Avionul Toy Story va zbura pe ruta China Eastern Airlines între Beijing și Shanghai pentru a marca deschiderea noului complex Toy Story Land în Stațiunea Disney Shanghai.

Sursa: dailymail.co.uk

În viitor este așteptat ca avionul să zboare și pe alte rute, între diferite orașe din China.
Exteriorul aeronavei este decorat cu imagini uriașe, care prezintă cele mai populare personaje, Woody și Buzz Lightyear.

Sursa: dailymail.co.uk

Personalul de zbor așteaptă îmbarcarea pasagerilor purtând urechi ca ale celebrei Minnie Mouse. Scaunele de la bord sunt decorate cu desene ale diferitelor persoanje din filmul de desene animate.

Chiar și la clasa Business, locurile confortabile și cu mai mult spațiu pentru picioare sunt decorate în același stil.

Sursa: dailymail.co.uk

Diferența stă în detalii, așa că tavanul avionului, dar și compartimentele pentru bagajele de mână, sunt decorate cu imagini ale personajelor îndrăgite.

Decorul nu este tot ce va încânta ochii pasagerilor. Aceștia vor primi cărți de îmbarcare speciale care comemorează noul zbor și noul design.

Citiți și despre Aerosmurf, al 5-lea ambasador al companiei Brussels Airlines.

Stațiunea Disney din Shangai are aproximativ 11 milioane de vizitatori în fiecare an. Un alt Toy Story Land va fi construit în Florida și va fi deschis mai târziu, anul acesta.

Copiii sunt cei mai entuziasmați când vine vorba despre noul avion al companiei China Esatern Airlines. Dar și părinții și-au manifestat interesul și admirația față de noul decor.

← Close