Top 5 locuri de vizitat în Costa Rica

Visați la o călătorie exotică, dar nu știți ce loc să alegeți? Descoperiți acum cele mai frumoase locuri de vizitat în Costa Rica.

Cu vulcani ideali pentru excursii, kilometri de plaje și panorame exotice, Costa Rica merită vizitată în mod repetat. Dacă începeți să explorați una dintre cele mai frumoase țări din America Centrală, cu siguranță vă veți trezi prinși în mrejele ei.

Sursa: Shutterstock

1. Vulcanul Arenal

Deși erupțiile regulate au încetat în 2010, Arenal rămâne un reper impresionant. Forma conică perfectă se ridică brusc deasupra pădurilor din jur și servește ca fundal maiestuos pentru orașele din apropiere, La Fortuna și El Castillo. Parcul național oferă o serie de trasee excelente pentru excursii. În această regiune există numeroase izvoare naturale calde, care merită cu siguranță o vizită.

Sursa: Shutterstock

2. Parcul Național Manuel Antonio

Unul dintre cele mai faimoase parcuri naționale din țară, Manuel Antonio, este imaginea ideală a țării. Este exect acel paradis exotic pe care vi l-ați imaginat în vise. Aici puteți întâlni toate felurile de maimuțe în timp ce faceți drumeții de-a lungul țărmurilor cu palmieri și valuri tropicale.

Citiți și Descoperiți minunile naturale din Seychelles

Sursa: Shutterstock

3. Puerto Viejo

Puerto Viejo de Talamanca este locul unde puteți degusta orez cu miros de nucă de cocos și pui local cu condimente. Apoi aveți șansa să ardeți calorii în timp ce dansați toată noaptea pe ritmuri de reggae. Aceasta este așa-numita “altă Costa Rica”, unde engleza laudă spaniolă, rastafarienii se simt ca acasă și cultura afro-caribiană prosperă.

Sursa: Shutterstock

4. Cerro Chirripó

De la înălțimile maiestuoase ale celui mai înalt vârf din Costa Rica, Cerro Chirripó, puteți admira priveliști panoramice ale Oceanului Pacific și ale Mării Caraibelor. Desigur, dacă doriți să vă bucurați de această sărbătoare vizuală, va trebui să îndurați urcarea destul de istovitoare, dar plină de satisfacții.

Citiți și Românii vor să călătorească în locuri exotice, pe bani puțini

Sursa: Shutterstock

5. Playa Sámara

Printre plajele cele mai frumoase ale țării, Sámara este o fâșie angelică de nisip alb, sub formă de pudră, care se întinde între marea turcoaz și o serie de restaurante și cafenele la modă. O destinație ideală pentru o vacanță cu familia, Sámara este liniștită, dar sofisticată.

Tarifele pentru biletele de avion către Costa Rica pornesc de la 611 euro, conform Vola.ro.

Sursa: vola.ro

Nu e de mirare de ce Elena Udrea și Alina Bica au ales această destinație exotică.

← Close