Spectacole Sold Out la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu

Andrei Beldiman, 25 apr.. 2018

Biletele la spectacolele de la Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2018 s-au dat ca pâinea caldă. Au fost puse la vânzare bilete suplimentare.

Sursa: Sibiu-Turism.ro

14 reprezentaţii sunt deja sold out, la nici o lună de la punerea în vânzare a biletelor pentru cea de-a 25-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu. Alte câteva zeci de reprezentații mai au disponibile foarte puţine bilete.

Biletele pentru spectacolele de teatru sau de dans, din România sau din străinătate, s-au epuizat în câteva ore de la punerea la vânzare.

Datorită cererii foarte mari de bilete, s-a mai programat o reprezentaţie “Fierarii” (Teatrul de Comedie Bucureşti), în data de 14 iunie, de la ora 21. Pentru spectacolul “Stage Dogs” (Teatrul Act Bucureşti) a fost suplimentat numărul locurilor cu câte 50 pentru fiecare dintre cele două reprezentaţii programate.

Producţia “Regele moare” (Teatrul Naţional “Ion Luca Caragiale” Bucureşti) a fost programată iniţial în data de 10 iunie, de la ora 18:00. Aceasta a fost mutată de la Colegiul Naţional “Octavian Goga” – Sala de Sport la Fabrica de Cultură UniCredit – Sala Faust. Va avea loc în aceeaşi zi, la aceeaşi oră. Motivul mutării fiind posibilitatea de a suplimenta numărul locurilor. Încă o reprezentaţie va avea loc pe 9 iunie, de la ora 18:00. Bilete pentru această reprezentaţie vor fi disponibile de la 1 mai când vor intra în vânzare spectacolele programate în acest spaţiu.

Sursa: Glamour.ro

“Nunta” (Teatrul Naţional “Satiricus Ion Luca Caragiale” din Republica Moldova), “Copacul” (în regia lui Eugenio Barba, Odin Teatret din Danemarca), “Atsumori” (Yamamoto Noh Theatre Japonia), “Ravel-Bolero: Cântecul dansului” (Vuyani Dance Theatre Africa de Sud) sau “Micul Eyolf” (Teatrul Naţional al Norvegiei) sunt doar câteva dintre reprezentaţiile pentru care biletele s-au epuizat.

Pe data de 1 mai 2018, cea de-a treia tranşă de bilete va fi pusă în vânzare pe site-ul festivalului.

Tot atunci va fi disponibil online întreg programul ediţiei 2018. Vor fi disponibile detalii despre reprezentaţiile din săli, cât şi cele de stradă. De asemenea veți afla amănunte despre concertele deja nelipsite din Piaţa Mare a Sibiului.

Biletele pentru FITS 2018 pot fi achiziţionate de la Agenţia Teatrală (str. Nicolae Bălcescu nr. 17), de marţi până sâmbătă, între 11:00 – 18:00, şi duminică, în intervalul 10:00 – 14:00. Bilete online şi mai multe informaţii despre spectacolele programate se găsesc pe www.sibfest.ro. Preţul biletelor achiziţionate online, de pe site-ul festivalului, au acelaşi preţ ca la Agenţia Teatrală. Preţul biletelor achiziţionate direct de pe platforma entertix.ro variază în funcţie de opţiunile de tipărire şi livrare alese de cumpărător.

Informații furnizate de Agerpres.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close