Sărbătorește 100 de cursuri cu Vreau să fiu Stewardesă

Andrei Beldiman, 04 apr.. 2018

Echipa Vreau să fiu Stewardesă sărbătorește 100 de cursuri. Toți cei interesați sunt invitați la evenimentul care va avea loc joi, 12 aprilie.

Sursa: vreausafiustewardesa.ro

Toți cei care sunt pasionați de aviație și meseriile adiacente sunt invitați joi, 12 aprilie, la un eveniment special.

Echipa Vreau Să fiu Stewardesă organizează o petrecere cu ocazia încheierii a 100 de cursuri.

Luna aceasta, cursurile Vreau să fiu Stewardesă ajung la numărul 100, așa că invitații sunt așteptați să sărbătorească cu șampania, prăjituri și multă energie bună. În cadrul evenimentului sunt așteptați invitați speciali din aviație. Acest eveniment îi invită pe toți cei din comunitatea cititorilor site-ului Vreau să fiu stewardesă, la sediul acestuia, de la Galeria Occidentului, București, pentru o seară frumoasă.

Cursurile Vreau să fiu Stewardesă au debutat în februarie 2014. Conform site-ului Vreau să fiu Stewardesă, primul curs pregătitor decola pe 16 februarie 2014 alături de primii cursanți, cu multe emoții înspre lumea norilor.

După 4 ani și 100 de cursuri, 1870 de cursanți au fost pregătiți de echipă pentru a porni în noua carieră de însoțitori de zbor.

Aceștia au învățat informații utile pentru aceste posturi prin traininguri organizate la București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Chișinău, Belgrad și Roma.

Echipa site-ului este mândră pentru atingerea cursului cu numărul 100. Activitatea lor, eforturile depuse și rezultatele excepționale sunt motive de sărbătoare. Astfel, alături de oamenii dragi echipei Vreau să fiu Stewardesă, vă invităm pe 12 aprilie la petrecere.

Accesul la eveniment este gratuit, iar locurile sunt limitate. Ele se ocupă în ordinea înscrierii. Ce mai așteptați? Intrați AICI pentru a vă asigura participarea la acest eveniment.

Nu uitați să dați un like paginii de Facebook Vreau să fiu stewardesă, să faceți parte din grupul de Facebook și să urmăriți pagina pe Instagram.

#100cursuriVreausăfiuStewardesă are loc joi, 12 aprilie, la Galeria Occidentului, strada Occidentului, nr. 11, București, ora 19:00.

Ținuta recomandată pentru eveniment este aviation attire, mai exact ceva care să vă inspire și să vă ducă cu gândul la lumea norilor.

Pentru informații suplimentare despre eveniment și nu numai, contactați echipa la adresa de email: eu@vreausafiustewardesa.ro.

Citiți și despre:

← Close