Review: naive Magazinul București, o experință dezamăgitoare

Adrian, 26 mai. 2021

De ziua mea am ales să trec pe la noua locație situația în centrul Bucureștiului, la proaspăt deschisul Magazin București. Am urcat la naive, un restaurant amplasat la etajul 6 al centrului comercial. Prima impresie a fost plăcută. Restaurantul este frumos decorat, aranjat la standarde înalte și personalul destul de bine pregătit.

Eu alături de amicul care m-a însoțit am ales să stăm pe terasa care era cu vedere la restaurantul I.C. Brătianu. Din păcate zona de belvedere nu este una tocmai foarte promițătoare și asta nu din cauza restaurantului naive, ci din cauza străzii care nu este vreo frumusețe deși este în centrul Bucureștiului.

Meniul fancy, dar mâncarea fadă

Meniul este unul cu mâncaruri deosebite și unele chiar interesante. Eu am ales să mânânc steak de conopidă, pentru că îmi place conopida, dar cum spunea un Chef celebru trebui să știi să-i dai gust acestei legume pentru că altfel iese fadă și fară niciun gust.

Am gustat puțin din preparatul care a ajuns la mine pe masă fad, fară gust și deloc apetisant.

Steak de Conopidă, prezentarea bună, gustul inexistent și fad

Meniul restaurantului este unul cu mâncăruri mai rar întâlnite în alte localuri, acesta poate fi consultat aici, iar cel din local conține pentru fiecare fel de mâncare o scurtă poveste a produsului.

Din discuțiile cu alte cunoștiințe care au fost la local, majoritatea recomandă localul pentru bături și frumusețea acestuia în interior. Repet, lauda lor de pe pagina de pe Facebook cum că ar fi o priveliște superbă nu este tocmai așa pentru că nu e nimic frumos de văzut în afara localului, în zona în care este amplasat, Magazinul București.

Poate după renovarea clădirilor și cosmetizarea acestora va fi ceva spectaculos de văzut precum la alte localuri care chiar au bellvedere în București.

Per total experiența a fost dezamăgitoare care a umbrit frumușetea localului din cauza mânacarii. Amicul care a servit o băturuă alcoolică a fost mulțumit de produs, iar acesta a și mâncat o salata despre care a mărturist că a fost bună.

Poate în viitor cei de la naive vor avea mai multă grijă în bucuătărie și dacă tot vor să fie „fancy” vor avea și grijă de gustul mâncării care ajunge la client.

Prețuri la naive – Magazinul București

Prețurile la localul de se vrea a fi select, naive, din incinta Magazinului București, sunt destul de piperate și asta n-ar fi fost o problema dacă mâncarea a fost bună. Iată cât am achitat noi pentru ce am comandat. O chestie interesantă este că tipsul este inclus în prețul produselor din meniu.

Prețuri naive Magazinul București
Prețuri naive Magazinul București

O fotografie cu Belverderea „magică” cu care se laudă localul.

Aceasta este priveliștea localului naive din Magazinul București, vederea este spre bulevardul I.C. Brătianu.
Aceasta este priveliștea localului naive din Magazinul București, vederea este spre bulevardul I.C. Brătianu.
← Close