Cum a fost la cursul Vreau să fiu Stewardesă

Andrei Beldiman, 25 apr.. 2018

Pentru toți cei care își doresc să aibă o carieră ca flight-attendant sau cabin crew, cursul Vreau să fiu stewardesă este cel mai bun prim pas. Pregătiți-vă pentru primul interviu cu recrutorii.

Sursa: Instagram

Dacă sunteți pregătit/ă să începeți cariera ca flight-attendant sau cabin crew, vă recomand să faceți cel mai bun prim pas. Urmați cursurile Vreau să fiu Stewardesă pentru a lăsa o primă impresie de excepție în fața recrutorilor companiilor aeriene.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la următorul curs.

Echipa din spatele acestui proiect, alături de invitații lor speciali, recrutori și persoane care lucrează în domeniul aviatic, vă vor da sfaturile necesare pentru a reuși să ajungeți la înălțime.

Cursul durează 4 zile. Am participat la cel organizat în perioada 19 – 22 aprilie, la București. Acesta a fost cursul cu numărul 100. Atmosfera a fost una degajată dar profesională. Au fost 4 zile intense. Cursanții, cu vârste între 18 și 30 de ani, au fost pregătiți de la A la Z pentru interviul de angajare.

Veți fi învățați să vă prezentați în fața unui recrutor, în limba engleză. Veți trece prin toate probele unui interviu pentru a deveni steward sau stewardesă. Teste de engleză, vocabular specific, cum să lucrați într-un grup, role-playing și multe alte detalii, toate vor fi la dispoziția dvs.. Veți afla secretele pe care doar o stewardesă le știe.

Am avut ocazia să aflu informații vitale de la doamna Melania Jaravete, directorul de resurse umane al companiei Blue Air.

De asemenea doamna Rucsandra Magdalena Mihai ne-a împărtășit din experiențele sale de zbor din cei 29 de ani de carieră ca stewardesă pentru compania Tarom.

Aida Chivu și Anca Dumitrescu au fost cele care ne-au pregătit pentru o multitudine de situații care se pot întâmpla în timpul unui zbor. Am aflat cum să ne prezentăm la interviu, cum să vorbim și cum să avem încredere în noi înșine.

Pe lângă informațiile din plin și situațiile specifice în care am fost puși, s-au legat prietenii și au fost schimbate experiențe de viață.

Mai multe informații despre curs, organizare și prețuri găsiți pe site-ul Vreau să fiu Stewardesă.

Mulțumesc și Georgianei și Cristinei pentru organizare și ajutorul acordat.
Ultima zi de curs a constat într-o sesiune foto. Cursanții s-au îmbrăcat pentru a realiza fotografiile necesare pentru a aplica la jobul de cabin crew. De asemenea am făcut o recapitulare a tuturor cunoștințelor căpătate în timpul întregului curs.

Mulțumesc încă o dată echipei Vreau să fiu Stewardesă pentru aceste 4 zile intense de curs. Urez tuturor cursanților mult noroc la interviurile de recrutare. Nu în ultimul rând recomand tuturor celor interesați să meargă la curs și să își urmeze visul de a deveni flight attendant.

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close