Centru spa promovat cu fotografii sexy pe Facebook

Andrei Beldiman, 13 apr.. 2018

Un centru spa, deschis de curând la Pitești, este promovat pe rețelele de socializare printr-o serie de fotografii sexy.

Sursa: Facebook

Pe 12 ianuarie 2018 a fost deschis centrul spa Vitality Sport & Welness.

Acesta este un centru de lux pentru relaxare situat în Pitești. La inaugurare, panglica celui mai modern centru spa din Argeș a fost tăiată de însuși primarul Piteștiului, Cornel Ionică.

Investiţie a fost de aproximativ două milioane de euro.

Proprietarul centrului spa deschis la Piteşti este italianul Nicola Inquieto. El și-a promovat centrul spa de lux, pe facebook, printr-o serie de fotografii cu tinere aflate în ipostaze sexy.

Acesta a fost reţinut de procurorii DIICOT ca urmare a unui mandat de arestare european emis de Direcţia Antimafia din cadrul Procuratorii Napoli. El era membru al clanului mafiot Casalese, parte din Camorra.

Sursa: Facebook

Fotografiile sexy, făcute în cadrul centrului se relaxare, au fost postate pe contul de Facebook al proprietarului.

Postările făcute în săptămânile ce au urmat inaugurării centrului au atras sute de vizualizări şi like-uri.

Vitality Sport & Welness are piscină, spa, masaj de relaxare, sală de fitness și sală de forţă. În cadrul centrului spa clienții pot alege pentru diverse servicii. Dintre acestea amintim kinetoterapie, kangoo jumps, insanity, bodybuilding, trx, jugo, MMA, cursuri de înot şi nutriţie.

Centrul spa de lux este amplasat pe o stradă asfaltată doar pe jumătate. În apropiere se află sediul uneia dintre firmele lui Nicola Inquieto. În aceiași zonă există unul dintre primele blocuri cu apartamente de lux construite de italian.

Procurorii DIICOT l-au reţinut joi, 12 aprilie, pentru 24 de ore, pe italianul Nicola Inquieto. Motivele sunt spălare de bani, asociere şi participare în scopul comiterii de infracţiuni de tip mafiot.

La inaugurarea centrului de relaxare au fost prezenți primarul Piteştiului, Cornel Ionică, şi alţi reprezentanţi ai administraţiei locale. Edilul-şef a avut la acel moment doar cuvinte de laudă la adresa noii investiții

Citiți și despre:

← Close