Cele mai bune croaziere pentru celibatari

Un număr mare de persoane își doresc să aibă posibilitatea de a avea o vacanță pe un vas de croazieră. Astăzi vorbim despre cele mai bune croaziere pentru celibatari. În ultimii ani numeroase companii oferă pachete de vacanță pentru persoanele care preferă să călătorească singure.

Sursa: Crystal Cruises

5. Crystal Cruises

Această croazieră se află în top 5 datorită diversității de activități la care clienții pot să participe. Petrecerile pentru celibatari sunt grozave la bordul acestei nave. De asemenea aceștia pot alege să participe la diferite workshop-uri. În timpul cinei există un program numit “Masă pentru 8” unde cei singuri pot lua masa împreună. Cine știe, poate după acest tip de croazieră, veți fi singuri în doi.

Sursa: Mundy Cruising

4. Silversea

Cu toate că Silversea nu oferă cabine pentru persoane singure, câteodată au oferte speciale pentru acestea. Croazierele acestei companii oferă un mix interesant de pasageri, celebatari, dar și cupluri. Alte lucruri care ies în evidență sunt evenimentul de primire cu șampanie și gazdele de la bord care pot ține locul unui ghid în timpul excursiilor sau a unui partener de dans în timpul petrecerilor.

Sursa: Cruise Cotterill

3. Royal Caribbean International

Royal Caribbean International are cel puțin 3 vase de croazieră care includ fiecare 28 de camere doar pentru celibatari. Alegeți un curs de scufundare, degustare de vinuri, activități fitness în grup sau programul “My Time Dining” care facilitează cina mai multor persoane single la aceeași masă.

Sursa: TripSavvy

2. Holland America Line

Holland America Line este ideală pentru persoanele care călătoresc pe cont propriu. Majoritatea vaselor de croazieră au programe speciale pentru acestea. Dintre modalitățile de petrecere a timpului amintim jocuri, prepararea cocktailurilor, degustări de vinuri, parteneri pentru dans și cină și chiar un serviciu special care potrivește parteneri de același sex care vor să împartă o cameră.

Sursa: Travel + Leisure

1. Norwegian Cruise Line

Cabinele pentru cei single includ paturi mari, ecrane cu plasmă, băi private și ambient plăcut datorită luminilor colorate din cameră. Celibatarii au acces exclusiv în Studioul Lounge. Aici există televizoare mari, un barman și au loc evenimente speciale.

Ce părere aveți despre aceste croaziere pentru celibatari? Ați opta pentru o astfel de călătorie?

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close