A fost lansată prima croazieră mondială care va ajunge pe toate continentele lumii

Prima croazieră mondială care va opri pe toate cele șapte continente, inclusiv Antarctica, a fost lansată. Prețul unui bilet ajunge până la valoarea de 180,000 de lire sterline.

Sursa: dailymail.co.uk

Compania de croaziere de lux Silversea a adăugat în catalogul său o excursie globală de 140 de zile pentru programul din 2020.

Călătoria include opriri în Asia, Africa, America de Nord, America de Sud, Europa, Australia și Antarctica.
Prețurile pe această croazieră mondială încep de la 49.000 de lire sterline pentru o cabină de bază și urcă până la 180.000 de lire sterline pentru o cazare în “suita proprietarului”.

Croaziera poate acomoda 382 de pasageri pe care îi va purta într-o călătorie extraordinară, pe toate cele 7 continente ale lumii.

Cabinele spațioase conțin șifoniere spațioase, verandă și băi din marmură.

Sursa: dailymail.co.uk

Intitulată “Legends of Cruising”, această croazieră mondială va opri în 32 de țări, mai exact în 62 de porturi diferite.

Nava intitulată Silver Whisper va porni la drum pe 6 ianuarie 2020 din Fort Lauderdale, în Florida. Prima destinație va fi Argentina.

De acolo, croaziera se va deplasa până în Antarctica, astfel că pasagerii pot petrece o dimineață admirând peisaje ce parcă sunt din altă lume. Oprirea pe cel mai rece continent al lumii este programată în prezent pentru 5 februarie 2020.

Sursa: dailymail.co.uk

Continuând călătoria sa, prima croazieră mondială se va îndrepta spre Chile, Tahiti, Singapore, Mumbai, Roma și Dublin, înainte de a ajunge în Amsterdam pe 25 mai.

În timpul călătoriei, vizitatorii de pe vas vor avea opțiunea de a alege diverse excursii pe uscat.

De exemplu, în Florida, există opțiunea de a alege turul Everglades pentru a admira viața sălbatică sau un al 2-lea tur care le oferă ocazia de a vizita un centru unde sunt pot vedea flamingo care au fost salvați din sălbăticie.

În timp ce se vor afla în Patagonia, turiștii pot alege călătorii cu elicopterul și plimbări cu cai.

Nava Silversea – Silver Whisper poate transporta 382 de pasageri și 302 persoane din echipaj. Lungimea navei atinge 186 metri.

Sursa: dailymail.co.uk

Facilitățile de la bord includ două restaurante, un cazinou, un centru spa, centru de fitness, pistă de alergare și piscină.

Un purtător de cuvânt al companiei Silversea a declarat pentru MailOnline Travel că biletele se vând rapid, dar există încă bilete disponibile pentru călătoria din 2020.

Ce părere aveți despre o astfel de croazieră mondială?

Citiți și despre:

← Close