6 Festivaluri și evenimente pentru care merită să călătoriți în a 2-a parte a anului

Pentru cei care își planifică din timp vacanțele avem câteva recomandări pe care le puteți lua în calcul. Iată 6 festivaluri și evenimente pentru care merită să călătoriți în a 2-a parte a anului.

1. Festivalul de Muzică Sarawak Rainforest

Acesta se va desfășura în mijlocul junglei Borneo, din Malaezia. Călătoriți pe insulă pentru evenimentul ce va ține trei zile, între 13 și 15 iulie. Cunoașteți culturile indigene prin muzică tradițională și contemporană în cadrul unuia dintre cele mai interesante festivaluri din lume.

Sursa: Party Trip

2. Săptămâna Navigației, Croația

Rezervați-vă locul pe un iaht împreună cu cei mai apropiați prieteni. Celebrele croaziere cu iahtul sunt înțesate de petreceri și aventuri. Navighați de-a lungul coastei Croației într-o vacanță de vară de neuitat. Dacă vă doriți mai multă relaxare, vă recomand să vă rezervați un loc la sfârșitul lui august.

3. Oktoberfest

Cea mai bună perioadă pentru a vizita festivalul din Munich este începutul acestuia, în septembrie. În 2018 festivitățile pornesc pe 22 și țin până pe 6 octombrie. Pentru cei care vor să fie prezenți, rezervați-vă locul din timp. Anul trecut aproape 7 milioane de oameni au participat la acest eveniment.

4. Sculpturi lângă Mare

Festivalul sculpturilor are loc în apropierea orașului Sydney. Operele de artă sunt realizate de sculptori locali și internaționali. Acestea sunt răspândite între plaja Bondi și plaja Tamarama. Sculpturi lângă Mare este cea mai mare expoziție gratuită de sculpturi din lume. Anul acesta va avea loc între 18 octombrie și 4 noiembrie.

5. Ziua Morților

Acesta este un festival incredibil pentru care trebuie să călătoriți în Mexic. Tradiția este sărbătorită de-a lungul întregii țări. Pe 1 și 2 noiembrie localnicii îi onorează pe cei trecuți în neființă prin ofrande, mâncare și parade. Cimitirele sunt decorate, participanții poartă coroane de flori și au fețele desenate asemenea craniilor.

6. Art Basel Miami Beach

Festivalul atrage în fiecare an celebrități și oamenii din toate colțurile lumii. Expozițiile de sculptură, tablouri, artă digitală și experimentală sunt deschise publicului de pe 6 pe 9 decembrie. De-a lungul întregului oraș veți întâlni și instalații de artă publică, expoziții speciale și petreceri elegante. Este, de asemenea, o ocazie bună pentru a vizita Wynwood, un cartier de artă din Miami aflat în creștere continuă. Noi picturi murale sunt anticipate în fiecare an.

La care dintre aceste festivaluri și evenimente ați participa și de ce?

Înainte să pleci, te rugăm urmărește AIR24 și pe Google News.

← Close