15 firme vor fi prezente în cadrul Salonului Nautic şi Auto-Tomis Yacht 2018

Andrei Beldiman, 19 iun.. 2018

Iubitorii de ambarcațiuni sunt invitați la a 21-a ediie a 15 Salonului Nautic şi Auto-Tomis Yacht 2018.

Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa, în parteneriat cu municipalitatea, organizează a XXI-a ediţie a Salonului Nautic şi Auto-Tomis Yacht 2018.

Evenimentul expoziţional reuneşte exponatele a peste 15 firme importatoare sau producătoare de ambarcaţiuni şi vehicule de transport, informează Agerpres.

Salonului Nautic şi Auto-Tomis Yacht 2018 va avea loc în perioada 21-24 iunie, în Portul Tomis.

Potrivit organizatorilor vor exista două standuri de prezentare: Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht. În cadrul celor două evenimente expoziţionale vor fi expuse: ambarcaţiuni, de diferite tipuri şi mărimi, produse în ţară şi din import, caiace şi canoe, bărci gonflabile, platforme gonflabile şi pontoane plutitoare, motoare inboard şi outboard, remorci pentru tractat bărci, servicii de pază şi protecţie specializate, accesorii şi bijuterii cu tematica nautică, piese de schimb şi accesorii pentru ambarcaţiuni şi autoturisme.

Citiți și Acestea sunt orașele din România care au atras cei mai mulți turiști în primele 4 luni ale anului

“Ediţia din acest an a târgului reuneşte produsele a 15 firme, care expun pe o suprafaţă de peste 1.000 mp. Timp de patru zile, de joi, până duminică, Salonul Nautic şi Auto Tomis Yacht, va putea fi vizitat în prcarea Portului Tomis, din Constanţa, în intervalul orar 11.00 – 20.00”, potrivit unui comunicat de presă transmis de CCINA.

Citiți și Miliarde de lei cheltuite în primul trimestru de turiștii străini în România

Ediţiile precedente s-au bucurat de succes, fiind apreciate de expozanţi și de vizitatori, răsplătind astfel eforturile depuse în cei 18 ani de organizare a acestui eveniment. Din ce în ce mai mulți constănțeni, și, mai nou, locuitori din întreaga țară, se îndreaptă spre yachting, alegând să își petreacă timpul liber practicând sporturi nautice. Programul de vizitare va fi în fiecare zi a evenimentului între orele 11:00 și 20:00. Pentru mai multe informații despre eveniment intrați AICI.

Sursa: ccina.ro

← Close