Discover

Vacanță pe plaje care vă vor lăsa cu gura căscată

O vacanță pe plaje care vor rămâne în memoria noastră pentru totdeauna, este mult așteptată.

De la golfuri retrase, înconjurate de stânci înalte, și până la coaste nisipoase scăldate în apele turcoaz ale oceanului, iată câteva dintre cele mai frumoase plaje din lume.

Haideți să fim realiști, dacă e să alegem o plajă vara asta, majoritatea vor merge pe cea mai apropiată. Litoralul românesc va fi la îndemâna multora, atât pentru sejururi, cât și pentru excursii de weekend și festivaluri.

Pentru cei care au pus ceva bani deoparte vă recomand să dați o fugă până la greci.

Daca n-ați vizitat încă Insula Zakynthos, eu spun că acum este momentul potrivit.

Plaja Naufragiatului este emblema insulei. Imagini cu apele turcoaz și epava de pe plajă sunt regăsite pe cărți poștale care au făcut înconjurul lumii.

Puteți ajunge pe plajă doar cu barca. Plaja este înconjurată de pereți stâncoși abrupți. Culoarea mării este ireală. Vă recomand să mergeți acolo cât mai devreme în timpul zilei pentru a evita aglomerația. De asemenea recomand să închiriați o mașină pe insulă și să conduceți până în punctul de panoramă, deasupra plajei. Fotografiile vor face geloși și cei mai buni prieteni.

Pentru călătorii cu buzunare adânci, Australia este o comoară pe care merită să o descoperiți.

Cu aproape 36.000 km de coastă, Australia vă invită la drum lung pentru a ajunge la unele dintre cele mai spectaculoase plaje. Byron Bay pe coasta de nord merită tot efortul.

În afară de faptul că plajele sunt frumoase, atmosfera este relaxantă, iar alimentele și băuturile sunt la îndemână, în special în Tallow, care se află în inima orașului.

Câte plaje din oraș vă oferă ocazia să zăriți balene? Este, de asemenea, o plajă bună pentru pescuit. Deci, relaxați-vă pe plajă până seara când farul va lumina împrejurimile. În acel moment este timpul să vă îndreptați către oraș pentro cină romantică.

Copacabana în Rio de Janeiro, Brazilia, nu este cea mai frumoasă insulă din lume dar, cu siguranță, este una dintre cele mai faimoase.

Această plajă de 4 km este plină de acțiune și a devenit partea centrală a distracției din Rio. Un milion și jumătate de oameni au urmărit trupa Rolling Stones în concert aici.

Pe plajă, la vest de Palatul Copacabana este zona LGBT, cunoscută sub numele de Bursa de valori. Fotbaliștii se întâlnesc în apropierea Rua Santa Clara, în timp ce lângă Forte de Copacabana este zona neoficială a pescarilor.

Copacabana este o plajă amplasată la câțiva metri de un oraș cu milioane de oameni și tot pe atât de multe oportunități.

Bine înțeles există nenumărate variante unde vă puteți petrece o vacanță pe plaje extraordinare. Care sunt plajele dvs. preferate și de ce?

Citiți și despre:

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Românii riscă amenzi de 6.000 de lei, dacă folosesc greşit cardul de energie. La ce trebuie să fie atenţi cei care primesc bani pentru facturi

Săptămâna viitoare începe distribuirea cardurilor de energie pentru plata facturilor, iar românii trebuie să ştie…

2 zile ago

MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franța: Grevă generală în transporturi

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenția cetățenilor români care se află, tranzitează sau intenționează să…

2 zile ago

TAROM lansează oferte speciale pentru „Luna iubirii”

TAROM vine cu oferte speciale în luna februarie. Compania a creat o serie de oferte…

6 zile ago

TAROM și-a schimbat directorul general

TAROM are un nou director general după ce ce, Consiliul de Administrație, a luat act…

4 săptămâni ago

De ce Betano se implică în susținerea sportului?

Accesibilizarea jocurilor de noroc online vine cu multe avantaje pentru jucătorii pasionați, dar și cu…

2 luni ago

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță Știai că…

4 luni ago

Acest site folosește cookies.