Un milionar i-a oferit 100.000 de dolari pasagerei care călătorea lângă el în avion, cu o condiție. Femeia l-a refuzat

Aștefănoaiei Cristiana, 18 mart.. 2023

Un milionar din domeniu tehnologiei și a fost criticat pe rețelele sociale după ce i-a făcut o ofertă „bizară” unei femei în timpul unui zbor cu avionul. Steve Kirsch i-a oferit 100.000 de dolari femeii care călătorea lângă el cu condiția să-și scoată masca de protecție, dar aceasta l-a refuzat, relatează The Independent.

Steve Kirsch, un antreprenor american care a militat împotriva vaccinurilor anti-Covid, a scris pe Twitter că incidentul a avut loc în timpul unui zbor Delta Air Lines. Într-o serie de tweet-uri, el a povestit că i-a oferit pasagerei bani pentru a-și scoate masca.

Kirsch a susținut că „a pornit oferta de la 100 de dolari” și, în cele din urmă, i-a oferit femeii 100.000 de dolari pentru a-și scoate masca. „Persoana care stă lângă mine la clasa întâi a refuzat 100.000 de dolari să-și scoată masca pe perioada călătoriei. Fără glumă”, a scris el pe Twitter. Femeia, care lucrează la o companie farmaceutică, nu s-a lăsat convinsă că masca „nu funcționează”, cum greșit a susținut milionarul. Kirsch, un cunoscut antivaccinist, a mai scris pe Twitter că femeia și-a scos masca doar ca să mănânce și că în acel timp s-ar fi putut infecta cu Covid-19. Milioarul a fost criticat pe rețelele sociale pentru gestul său. „Ai obiceiul de a oferi bani unor femei la întâmplare?”, a scris fostul candidat democrat la Camera Reprezentanților Jess Piper.

Un medic de boli infecțioase, Alastair McAlpine, a comentat: „Nu mai deranjați oamenii care își văd de treabă cu prostiile voastre înfiorătoare”. Kirsch și-a făcut averea, estimată la 230 de milioane de dolari în 2007, în Silicon Valley, după ce a creat una dintre primele versiuni ale mouse-ului optic, în 1980.

← Close