Discover

Tinerii preferă să trăiască în aceste orașe europene

Tinerii din ziua de astăzi își doresc să trăiască în orașe europene unde au numeroase opțiuni pentru locuri de muncă și modalități de petrecere a timpului liber.

Sursa: nstravel

1. Berlin, Germania

Berlin este în aceeași măsură cosmopolit și relaxat. Costurile pentru facturi și chirii sunt în general mai mici decât în alte orașe germane. Este locul în care dacă începeți o afacere pe cont propriu, aveți cele mai mari șanse de reușită. Orașul este renumit pentru expoziții, cultură și viața de noapte colorată. De asemenea minoritățile sexuale sunt atrase de capitala Germaniei pentru că este un loc în care se simt acceptați, înțeleși și în siguranță.

Sursa: National Geographic

2. Amsterdam, Olanda

Amsterdam are o rată a criminalității scăzută, șomajul este redus, iar sistemul de sănătate este eficient. Viața socială oferă o multitudine de oportunități. Amsterdam este un mix ideal de cultură, viață de noapte, festivaluri și artă. Numeroși tineri aleg să se relocheze în capitala Olandei pentru un viitor mai sigur și un mod de viață mai libertin.

Sursa: Mrs. O Around the World

3. Lisabona, Portugalia

Considerat de unii ca fiind “noua Barcelona”, Lisabona are o climă subtropicală. Costul vieții este scăzut iar numeroasele baruri și restaurante așteaptă să fie explorate de tineri și nu numai. De asemenea accesul către frumoasa plajă Algarve este facil. Capitala Portugaliei va primi sute de mii de turiști, anul acesta, cu ocazia organizării finalei Eurovision, festival european de muzică.

Sursa: flixbus

4. München, Germania

Este cel de-al 3-lea oraș din Germania, ca mărime, și are numeroase parcuri. Transportul în comun este în general organizat și curat. Orașul în sine este plin de istorie, cultură și aici are loc renumitul festivalul, Oktoberfest. Cui nu i-ar plăcea să trăiască într-un loc unde berea este ridicată la rang de emblemă?

Sursa: The Masculine Traveler

5. Barcelona, Spania

În Barcelona puteți alege să mergeți la mare sau la munte și veți ajunge în aceste locuri foarte ușor și rapid. Temperaturile sunt blânde în timpul iernii. Atmosfera este tinerească. Vă veți simți acceptat, liber și gata să începeți acel proiect pe care l-ați tot amânat. Viața de noapte este modernă, cultura și arhitectura sunt magnetice. Orașul lui Gaudi este vibrant și mereu la modă

Care sunt acele orașe europene în care v-ar plăcea să vă mutați?

Andrei Beldiman

Andrei Cristian Beldiman - video reporter 10 ani de experiență internațională în hoteluri de 4 și 5 stele, cu precădere în Grecia Editor și fotograf în timpul liber Călător, povestitor și explorator

Share
Published by
Andrei Beldiman

Recent Posts

Românii riscă amenzi de 6.000 de lei, dacă folosesc greşit cardul de energie. La ce trebuie să fie atenţi cei care primesc bani pentru facturi

Săptămâna viitoare începe distribuirea cardurilor de energie pentru plata facturilor, iar românii trebuie să ştie…

2 zile ago

MAE, atenţionare de călătorie pentru românii care merg în Franța: Grevă generală în transporturi

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) atrage atenția cetățenilor români care se află, tranzitează sau intenționează să…

2 zile ago

TAROM lansează oferte speciale pentru „Luna iubirii”

TAROM vine cu oferte speciale în luna februarie. Compania a creat o serie de oferte…

6 zile ago

TAROM și-a schimbat directorul general

TAROM are un nou director general după ce ce, Consiliul de Administrație, a luat act…

4 săptămâni ago

De ce Betano se implică în susținerea sportului?

Accesibilizarea jocurilor de noroc online vine cu multe avantaje pentru jucătorii pasionați, dar și cu…

2 luni ago

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță

5 lucruri pe care le poți face înainte de a merge în vacanță Știai că…

4 luni ago

Acest site folosește cookies.