Descoperiți restaurante internaționale amplasate în foste vagoane de tren

Pentru iubitorii de trenuri, astăzi vă prezentăm unele dintre cele mai surprinzătoare restaurante internaționale, amplasate în foste vagoane de tren.

Unele dintre cele mai frumoase restaurante internaționale amplasate în trenuri sunt în India, New York și Paris.

Sursa: dailymail.co.uk

1. Hanul Spotgate, Marea Britanie

Vagonul restaurant din cadrul Hanului Spotgate este alcătuit din 2 vagoane originale, marca Pullman. Acestea datează din anul 1928. Clienții pot savura o cină pe cinste la bordul fostelor vagoane. Există sunete speciale în interior, speciale pentru a da impresia clienților că se află într-un tren adevărat. Fotoliile cu mânere oferă un grad sporit de confort.

Sursa: dailymail.co.uk

2. 1880 Town, South Dakota

În cadrul restaurantului 1880 Town, din South Dakota, clienții pot lua cina într-un tren original din anii ’50. Decorul este inspirat de vestul sălbatic. Trenul obișnuia să meargă pe ruta Chicago – California. A fost retras de pe șine în 1982. Restaurantul oferă mic dejun și specialități pentru prânz. De asemenea există în meniu plăcinte de casă și alte deserturi.

Sursa: dailymail.co.uk

3. Restaurantul Sahib Sindh Sultan în Hyderabad, India

Interiorul acestuia este inspirat din decorul unui tren. Este clasic și elegant. Printre preparate se numără masala de ciuperci și kebab de miel.

Sursa: dailymail.co.uk

4. Wagon Bleu în Paris

Acesta este un restaurant amplasat la 5 minute de Gara Sfântul Lazăr din capitala Franței. Se află amplasat într-unul dintre ultimele vagoane rămase din celebrul tren Orient Express. Decorul este luxos, de inspirație Art-Deco. Clienții pot să savureze preparate de inspirație corsicană și vin din această regiune.

Sursa: dailymail.co.uk

5. Carriages Of Cambridge, Marea Britanie

În cadrul Carriages Of Cambridge, clienții sunt invitați să călătorească în timp în era de aur a transportului feroviar de lux. Ei vor fi răsfățați cu ceaiuri cu cremă. Restaurantul este localizat în vagoane originale Pullman, cu locuri separate prin brațe de fotoliu.

Restaurantul este opera lui Michael Attle. Inspirația i-a venit în timpul unei vizite la un restaurant localizat într-o gară aflată în India colonială. La întoarcere a început să construiască o gară asemănătoare, în stilul anilor ’20.

Care dintre aceste restaurante internaționale, amplasate în vagoane, este favoritul dvs.?

Citiți și:

← Close