Descoperiți destinațiile turistice ale lunii aprilie(II)

Ploile sunt ultimul lucru de care ar trebui să vă îngrijorați atunci când vă aflați în Casablanca. De asemenea aprilie este perioada în care lalelele înfloresc în Olanda. Descoperiți destinațiile turistice ale lunii aprilie.

1. Los Angeles, California

California este tărâmul viselor împlinite. Aprilie aduce un motiv în plus pentru a vizita L.A.-ul, expoziția celebrului fotograf Robert Mapplethorpe. După ce veți lua o porție de cultură, vă recomandăm să vă îndreptați către Koreatown. Aceasta este destinația în care puteți explora deliciile culinare koreene și nu numai. Încercați deja cunoscuții hamburgeri de la Cassell sau aventurați-vă în noutățile oferite de Walker Inn.

2. Martinica

Pentru mult timp Martinica a rămas o insulă adormită, trecută rapid cu vederea de către turiști. Anul acesta se redeschide baza militară activă, găzduită într-o fortăreață din secolul al 17-lea. Curioșii pot vizita acest loc și apoi se pot caza în primul hotel care-și deschide porțile în mai bine de 10 ani, Simon Hotel. Pasionații de delicii culinare vor fi entuziasmați să audă că pot găsi influențe braziliene și o creștere a bucătăriei experimentale în Martinica. Vremea este frumoasă tot timpul anului.

3. Casablanca, Maroc

Înainte ca toropeala să cuprinde coasta de vest a Africii, vizitați Marocul în aprilie și mai. Chiar dacă mulți preferă Fez sau Marrakesh, Casablanca are un farmec aparte. Locația pe coastă facilitează conexiunea dintre Africa și Europa. Arhitectura, moscheea Grand Hassan II și zona în sine sunt printre atracțiile principale. Hotelul Four Season a fost deschis pe coastă, în Corniche. Explorați magazinele, cafenelele și restaurantele care îmbină influențele mediteraneene, marocane și franțuzești.

4. Chengdu, China

Lăsând Hong Kong și Shangai la o parte, Chengdu a devenit o destinațție turistică importantă în China. Este locul în care arta și cultura, gastronomia și hotelurile se îmbină într-un mod ideal. Industria hotelieră a cunoscut o explozie din punctul de vedere al modernizării. Descoperiți temple chinezești și budiste, păduri de bambus și stațiuni spectaculoase. În aprilie vremea se încălzește astfel că puteți petrece timp în natură. Vă recomandăm Grădina Botanică pentru a admira urșii panda.

5. Olanda

Primăvara transformă Olanda într-un peisaj colorat, de poveste. Înfloresc lalelele, sursă de inspirație pentru pictori precum Claude Monet și Jan van Goyen. Cel mai bun mod de a le admira este o excursie la țară. Recomandăm grădina Keukenhof, în Lisse. Este deschisă de la finele lui martie până la mijlocul lui mai. Bucurați-vă de peste 7 milioane de flori întinse pe terenurile acestei grădini. Pntru cei care călătoresc pe cont propriu, Olanda este o destinație prietenoasă, ușor de explorat și sigură. Nu ratați Ziua Regelui, sărbătoarea națională care sărbătorește monarhia, pe 27 aprilie.

Care dintre destinațiile turistice de mai sus sunt preferatele dvs.?

← Close