Descoperiți destinațiile turistice ale lunii aprilie(I)

Primăvara s-a lăsat așteptată dar este în sfârșit aici. Este timpul pentru evenimente noi, vreme caldă și multe alte motive pentru a lăsa rutina în urma dvs.. Descoperiți destinațiile turistice ale lunii aprilie.

1. Insulele Virgine Americane

Insulele Virgine Americane sunt un paradis caraibian. În afara sezonului uraganelor, nu există o perioadă în care să nu vizitați această destinație. Plaje cu nisip alb, sporturi pe apă, hoteluri extraordinare amplasate lângă ocean și multe alte atracții vă așteaptă. Alegeți Insula St. Thomas pentru carnavalul care are loc în aprilie aici. Bucurați-vă de paleta diversificată de mâncăruri, curse cu bărci și parade colorate. Pentru o ieșire din agitație vă recomandăm Golful Caneel. Aici veți găsi o stațiune de relaxare, ascunsă în Parcul Național al insulei.

2. Kyoto, Japonia

Descoperiți nenumărate temple și altare, istorie și cultură. Fosta capitală a Imperiului este unul dintre cele mai apreciate orașe din lume. În aprilie cireșii sunt în floare, iar gheișele se plimbă pe străzile superbe. Gustați bucătăria locală, în special kaiseki. Alegeți o călătorie în districtul Mie pentru priveliști idilice asupra golfului Ago.

3. Copenhaga, Danemarca

Orașul lui Hans Christian Andersen este irezistibil din mai până în octombrie. Aprilie este încă destul de rece dar, spre norocul turiștilor, este cel mai bun moment pentru a vizita capitala Danemarcei. Prețurile sunt reduse, iar aprilie marchează deschiderea Grădinilor Tivoli. Acest loc este unul dintre cele mai vechi și mai încântătoare parcuri de distracții din Europa. Pentru pauza de prânz vă recomandăm Kähler i Tivoli pentru un snack tradițional.

4. Bogotá, Columbia

Aprilie este ploios, la fel ca întreaga vară. Dar capitala Columbiei oferă o multitudine de activități pentru a vă petrece vacanța feriți de umezeală. Dintre acestea amintim, în primul rând, scena culinară aflată într-o continuă creștere. Aveți de unde alege, de la standuri care vând empanada până la baruri de ramen, de la burgeri până la mâncare israeliană. Descoperiți hotelul Four Seasons Casa Medina, amplasat într-o vilă din 1940. Nu ratați o porție de tapas în grădina acoperită în care se află restaurantul Castanyoles.

5. Chicago, Illinois, S.U.A.

Orașul Vânturilor este cel mai mare oraș din statul Illinois și al treilea ca mărime din S.U.A., după New York și Los Angeles. Este un centru important financiar și industrial. Este cunoscut pentru diversitatea sa etnică. Țineți-vă ocupați cu vizitarea numeroaselor muzee. Descoperiți restaurante incredibile, viață de noapte care naște noi tendințe și, nu în ultimul rând, baseball.

Care sunt destinațiile turistice favorite în care vă doriți să călătoriți în luna aprilie?

← Close